Mandag morgen i galleriet

Mandag er som regel en stille dag i galleriet, så jeg pleier å bruke første del av dagen til en liten vask av gulv og se over noen av bildene som henger i utstillingen. Så i mine egne tanker tusler jeg rundt og pusler med mitt. Jeg skvetter til da en stemme bryter inn, «er det åpent her?» Noe jeg selvsagt bekrefter.

 

Midt på gulvet i galleriet mitt står en flott middelaldrende dame, pent kledd og med en krøllete hårmanke som står som en glorie mot spotlightene. Kvinnen presenterer seg som Eva Holm og for meg kan hun se ut som ca. 50 år, slank, passe høy og med noen gedigne pupper.

 

Jeg tar meg i å studere puppene hennes, og i noen mikrosekund er jeg nok helt i min egen verden, der jeg ser for meg disse flotte pupper uten klær på. Jeg kommer til meg selv da jeg hører Eva si «synes du de er flotte?» Hun har selvsagt oppdaget blikket mitt på puppene sine, mens jeg litt fortumlet stammer frem en unnskyldning.

 

«Det var vel malerier vi skulle snakke om?» sier jeg, men for Eva var dette muligens en mulighet til å sette meg litt fast da hun antagelig kunne se at noe var i ferd med å skje mellom beina mine. Junior var i ferd med å vokse. Tanken på de flotte puppene var nok til at pikken levde sitt eget liv.

 

Eva kom nærmere meg og var nå så tett på at jeg kjente pusten hennes og en svak duft av nydelig parfyme. Jeg kunne ane at det var en litt spesiell spenning oss imellom. «Synes du puppene mine er flotte? Har du lyst til å kjenne på dem?»

 

Eva nærmest visker dette og med mine 36 år på baken var dette første gang jeg fikk et så direkte tilbud. Et tilbud jeg aktet å ta imot. Jeg kunne nå virkelig kjenne på hvor trangt det begynte å bli i buksa. Eva Holm kunne ikke unngå å merke det hun heller.

 

Det var en varm sommermorgen og Eva har kun på seg en tynn sommerkjole så det var en enkel sak å liste hånda mellom kjolestoffet og den varme huden hennes. Jeg tar forsiktig rundt det venstre brystet med min venstre hånd. Og kommer lekende lett til da hun ikke har bh på under kjolen. Samtidig merker jeg en hånd utenpå buksa som elegant masserer pikken min. Vi står nærmest fastlåst midt på gulvet i galleriet.

 

Jeg trekker kjolestroppen ned over den venstre skulderen hennes og blotter hennes venstre bryst. Og ruller pekefinger og tommel rund brystvorten. Eva puster tungt og jeg drister meg til å suge meg fast på brystvorten, mens jeg ruller tunga rundt, samtidig kjenner jeg hånda hennes bli ivrigere i massasjen av pikken.

 

Inne på kontoret har jeg en liten 2-seter sofa, jeg foreslår å flytte oss inn dit. Så med godt tak rundt Evas hofter flytter vi oss inn på kontoret. Eva trekker kjolen over hode så hårmanken flommer utover og de store puppene duver. Hun står der i bare en hvit stringtruse og barbeint i lette sommersko med verdens flotteste bryster struttende mot meg.

 

Jeg nærmest river av meg den hvite t-skjorten min samtidig knepper Eva opp bukseknappen min og trekker ned smekken. Kukken spretter ut i hele sin prakt. Eva dytter meg ned i 2-seteren og trekke av meg buksa. Hun kaster den elegant over kontorpulten. Jeg sitter da i min egen 2-seter på mitt eget kontor med en fremmed kåt dame mellom beina mine. Kukken står hard som ett spett rett mot Evas munn og hun ser meg dypt inn i øynene mens hun blunker lurt til meg. Ingen av oss snakker bare nyter spenningen oss imellom.

 

Hun trykker seg mot meg og leppene hennes, som er pent pyntet med rød leppestift, omslutter kukken min. Jeg får tak i begge brystene hennes, klemmer til og ruller brystvortene, mens hun suger meg med stor lyst. Kukken står som en påle inn i munnen hennes. Hun ruller tunga rund kukkhodet og tar hele meg i munnen. Hvordan det er mulig er for meg en gåte, men hele kukken er borte og jeg kjenner det renner spytt nedover ballene mine og ned på sofaen.

 

Noe jeg nå for øvrig gir blanke i nå. Denne behandling av kukken er noe av det beste jeg noensinne har kjent, ilingene går gjennom hele kroppen og jeg kjenner det nærmer seg en voldsom orgasme. Idet jeg er helt i nærheten så stopper hun brått og klemmer hardt rund kukken helt ned mot ballene. Samtidig som hun reiser seg og dytter fitta helt mot min munn.

 

Hun står bredbeint rett foran meg, lukten av kåt ren fitte trenger inn i neseborene mine. Jeg er rask med å stikke tungen inn mot klitoris ruller tunga rundt og kan ikke dy meg og stikker en finger inn i fitta. Hun stønner svakt og trykker fitta enda hardere mot meg. Tunga går som en liten roterende hjulvisp over klitoris, vekslende mellom stiv spiss tunge og bred myk tunge.

 

Stønnene øker i intensitet og jeg kjenner hun klemmer lårene sammen for å øke nytelsen. Eva jukker mot tunga og skriker hun vil ha en finger til i fitta. Jeg fortsetter å suge samtidig som hun får en ekstra finger i fitta hennes, jeg finger-knuller henne og jager ut og inn. Nå nærmer Eva seg toppen og orgasmen er i ferd med å ta tak i kroppen hennes.

 

Jeg har fortsatt en ledig hånd, den har jeg smårunket kukken med og holdt den hard. Nå er det på tide å la den få smake fitte. Jeg snur Eva rund i 2-seteren og trykker kukken mot den våte fitta hennes bakfra. Kukken glir helt inn i fitta og vi finner fort en rytme som vi begge nyter. Fitta klemmer rundt kukken mens den jager ut og inn.

 

Eva dytter rompa hardt mot meg og ordene som kommer ut av munnen hennes trenger ingen teksting. Mer, mer, hardere, å ja mer, pul meg hard åååååååå, jeg kommer, jeg koooommmmer! Jeg kjenner fitta trekker seg sammen i orgasmekramper og samtidig som jeg kjenner ilinger lang opp i hodebunnen.

 

Jeg føler meg nesten som Per Gynt i bukkerittet over Besseggen der jeg halvveis ligger over Evas rygg. Hun står på alle fire i sofaen med orgasmen skyllende gjennom kroppen. Jeg fyller Evas fitte med mine safter samtidig som hennes safter renner nedover lårene våre.

 

Helt utmattet ligger vi i 2-seteren og smiler litt beskjedent til hverandre. Eva kysser meg lett på munnen. Det var da en fin start på uka, tenke jeg mens jeg kjenner Evas hånd tar rolig tak i kukken min og stryker den lett. Ønsker hun mer? tenker jeg samtidig som Eva klemmer kukkhodet mot klitoris og ruller rundt i den fortsatt plaskvåte sprekken. Eva visker kåte ord inn i øret mitt. «Så god kukk du har, så stor og hard den er. Jeg vil bli pult i rompa av den deilige kukken jeg vil ha sæden din i rompa mi!»

 

Skrevet og innsendt av Tommy

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og