Lise testet Lady Bi: Jeg kunne ikke vært mer begeistret!

Jeg har aldri kommet hardere, fortere eller mer intenst. Denne greia burde komme med en advarsel! Fordelen med Lady Bi er at den kan tilfredsstille alle kravene dine. Den kan gi deg akkurat det du vil ha, når du vil ha det. Kvinner som aldri har opplevd en skikkelig orgasme, får endelig oppleve det med Lady Bi!  Bakdelen er at man må ta seg en time-out når man er ferdig, fordi orgasmen sitter i kroppen lenge etterpå! Lady Bi har to motorer, og hver enkelt av de motorene er kraftigere enn jeg trodde var mulig på et batteridrevet leketøy. Den tilfredsstiller g-punktet, a-punktet og klitoris. Jeg er forelsket!

I noen perioder er man så travel at man ikke engang har tid til å gå gjennom posten, og en sånn periode har jeg hatt nå! Så når jeg fikk SMS fra mine venner i Nytelse.no, hvor det sto «Lurte på om du har fått pakken enda?» så kastet jeg meg over bunker med reklame og regninger og lette som en gal. Og midt inni der fant jeg en hentelapp! Jeg spurtet ned på postkontoret med sommerfugler i magen. Jeg elsker å teste nye sexleketøy, og jeg ELSKER å fortelle dere om de produktene jeg synes er bra. Og denne gangen… OMG… Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne.

Av og til tester jeg ting uten å vite som mye om de på forhånd, og det er ganske spennende! Men det som er enda mer spennende er å lese side opp og side ned om et produkt, og så glede seg noe helt vanvittig til det dumper ned i postkassen. Lady Bi er et produkt jeg GLEDET meg til skulle bli min, fordi jeg har lest så vanvittig mye bra om den! Og endelig var det min tur…

Førsteinntrykket av dette leketøyet var litt skuffende egentlig.. Fargen var kul og materialet helt fantastisk, men bortsett fra det lignet det på mye jeg har sett før. Leketøyet hadde en fasong som var litt spennende, og det skulle vise seg at fasongen hadde en funksjon. Det var faktisk ikke noe med dette leketøyet som var tilfeldig!

 

Når jeg skrudde på denne saken, og kunne trykke meg gjennom 49 ulike vibrasjonsprogrammer DA var jeg solgt. Og vibrasjonene var så kraftige. Noen sexleketøy byr på mye lyd, men lite moro. Men Lady Bi hadde kraftige vibrasjoner, og det elsker jeg.  Den vibrerer dypt, og skikkelig. Ikke overfladisk, hvis du skjønner hva jeg mener?   Jeg elsket den før jeg hadde kledd av meg..

 

» Jeg tok vibratoren ut av meg
og viste kjæresten min hvor våt
jeg faktisk var. Han digget dette showet!» 

Kjæresten min vil jo selvsagt være med når jeg tester nye ting, og han får som regel lov til det! Men denne gangen ville jeg ha 100% fokus og virkelig kjenne hvordan Lady Bi var, slik at dere kan få en nøyaktig beskrivelse av produktet. Men jeg kan jo ikke si nei til kjæresten min heller!

Så jeg ba han kle av seg på badet, før jeg festet håndjern rundt håndleddene hans. Jeg ba han lukke øynene og førte han inn på soverommet, der jeg plasserte han på en stol og festet hender og føtter godt.
Så kledde jeg stille av meg, la jeg meg på sengen og tok frem Lady Bi. Jeg skrudde den på og førte den inn i meg.
Da klarte ikke kjæresten min å holde øynene lukket lengre. Når han åpnet øynene fikk han se meg ligge på sengen, helt naken, med bena spredt mot han. Jeg ville så gjerne være sexy og elegant, men Lady Bi ga meg en opplevelse så sterk at alt annet ble litt glemt. Den har to motorer, noe som er helt perfekt for meg som elsker superkraftige vibrasjoner inni meg og som liker å utforske ulike vibrasjoner på klitoris.

Den lager litt lyd, men man får ikke kraftige vibrasjoner som er helt stille! Det sier seg selv.. Men den er absolutt stille nok til at man kan bruke den under dynen med lukket dør, og ikke bli avslørt.
Men lyden hadde ikke noe å si for meg denne gangen, for avslørt var jeg allerede. Kjæresten min satt der med verdens kraftigste ereksjon og han var litt i sjokk. Det er ikke ofte han har så god utsikt!

Det som er kult med Lady Bi er at den også stimulerer A-punktet. Blir man stimulert her blir man kåtere og det produseres mer fuktighet! Jeg visste det var noe ekstra med fasongen på dette leketøyet. Jeg kunne kjenne hvordan kroppen reagerte på stimuleringen mot A-punktet! Jeg ble kåt på en helt ny måte! Denne gangen ble kroppen kåt før hodet, helt utrolig kult!

Jeg tok vibratoren ut av meg og viste kjæresten min hvor våt jeg faktisk var. Han digget dette showet! Dessverre varte det ikke så lenge, for jeg ble litt revet med. Jeg satt mitt nye leketøy på full styrke bare for å teste hva den kunne.. Og med det så spente kroppen min seg i en av de sterkeste orgasmene jeg har hatt. Den fosset gjennom kroppen som et snøskred og jeg ble liggende igjen helt utmattet. Kjæresten min vred seg på stolen og den harde ereksjonen hans dunket mot meg. Med orgasmen fremdeles duvende i kroppen, reiste jeg meg og gikk mot han. Så sank jeg ned på kne foran han og tok penisen hans i munnen. Det skulle ikke mye til før en varm væske fylte munnen min.
Endelig kunne jeg synke sammen og virkelig kjenne hvordan vibrasjonene etter Lady Bi fremdeles kjentes i underlivet, og hvordan orgasmen ikke helt ville slippe taket.

Jeg er forelsket i Lady Bi. Og det kommer du til å bli også!

Kjøp Lady Bi HER!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og