Kuk til lunsj

Klokken er snart 11 og det er lunsjtid. Hver dag på denne tiden tenker jeg på deg. Tenker på den deilige kuken din og blir sulten. Igjen. Av og til finner du tid i en travel hverdag til å komme innom meg på jobben og dele lunsj med meg. Da finner vi en bortgjemt plass og du kan fôre meg; fylle munnen min med den deilige kuken din og la meg svelge meg mett på varm sæd. Jeg blir sittende og se ut i lufta mens jeg minnes sist gang; du var så kåt. Allerede da du kom innenfor døra var du begynt å bli hard. Vi fant oss et tomt rom og låste døra.

Du knappet kjapt opp buksa og lot meg få tilgang til kuken din. Sakte satte jeg meg på huk foran deg og tok det stive lemmet ditt i munnen. Holdt leppene forsiktig og rolig rundt kukhodet mens tunga slikket deg. Jeg kjente den deilige opphissende smaken av deg og ble glinsende våt og dryppende kåt. Du har den virkningen på meg; jeg blir så tent av deg som jeg aldri har blitt av noen andre. Hele dagen går jeg rundt med deg i bakhodet. Altfor ofte er tankene opptatt med å fantasere om deg og alt jeg har lyst vi skal gjøre sammen.
Jeg lot tunga fortsette å slikke kuken din, hele lengden langs skaftet til rota. Varsomt tok jeg deg i hånda og runket deg rolig mens munnen min gikk på oppdagelsesferd rundt ballene dine. Slikket, sugde og tok dem i munnen mens kuken fikk kyndig behandling av hånda.

Det tok ikke lang tid før en deilig dråpe forsats piplet frem ytterst på kukhodet. Jeg lepjet i meg den glinsende, salte dråpen og stønnet mykt mens jeg tittet opp på deg og slikket meg rundt munnen. Mens jeg holdt blikket dit lot jeg leppene igjen omslutte kuken din og jeg lot deg gli inn og ut mens jeg klynket av opphisselse. Du tok tak i håret mitt og holdt hodet mitt rolig mens du jukket forsiktig. Lot kuken gli helt ut av munnen min og holdt den akkurat utenfor rekkevidde. Selv om jeg stakk tunga ut for å slikke, rakk jeg ikke fram. Jeg knurret frustrert og du lo lavt. Jeg åpnet munnen og strakk tunga ut og du la kuken på tunga mi og førte den fram og tilbake mens jeg satt med åpen munn og så opp på deg.

Brått klarte jeg ikke vente met, tok tak i rumpeballene og trakk deg hardt mot meg så jeg fikk kuken langt ned i halsen. Jeg sugde hardt og grådig, lot tunga virvle raskt rundt kuken og lot munnen gli fram og tilbake på kuken din. Du så hvordan den gled inn og ut av munnen min, glinsende våt, raskere og raskere mens jeg gryntet og smattet. Hånda mi tok et fast tak rundt skaftet og runket det hardt og raskt mens jeg sugde vilt og grådig på kukhodet. Lot tunga følge kanten på glansen og slikket raskt langs strengen mens du kjente orgasmen bygge seg opp i deg. Du prøvde å holde igjen, men jeg lot deg ikke være. Jeg knadde ballene dine, runket og sugde til du sprutet den første varme, tykke strålen med sæd inn i munnen min. Jeg svelget kjapt før jeg åpnet munnen og du kunne se hvordan du pumpet meg full, det rant på utsiden og jeg fanget dråpen opp med fingeren og puttet den i munnen. Sakte kom du til hektene igjen mens jeg sugde deg varsomt tom og slikket i meg de siste dråpene.

Nå sitter jeg her og ser klokka passere elleve og nærme seg halv tolv. Jeg har så lyst på deg, lyst på den deilige kuken din, lyst til å kjenne smaken av deg. Jeg har lyst til å kose meg med favoritten. Lenge! La tunga gli sakte opp og ned langs skaftet mens jeg holder kuken i ene hånda og kjenner hvordan du blir hardere og hardere, koser med ballene med den andre hånda og kjenner hvordan du spenner kroppen før du begynner å slappe av og bare nyte. Det er så sexy og opphissende å vite at du liker det jeg gjør og at du blir like kåt som meg. Lar hånda runke deg mens jeg slikker ballene dine og suger dem inn i munnen. Åh, jeg blir så kåt.

Jeg lukker leppene forsiktig rundt kukhodet og lar tungespissen leke og virvle rundt tuppen. Slikker frem og tilbake, rundt og rundt. Varierer tempo og trykk mens du blir enda hardere. Tar tak rundt rumpa di med begge hendene og tar kuken din helt inn, så langt jeg klarer. Du ser jeg nyter å kjenne deg i munnen, jeg lukker øynene og stønner av fryd mens jeg blir enda kåtere av smaken av deg, lukten av deg, følelsen av deg i munnen og vissheten om at du er minst like kåt. Jeg trekker hodet litt tilbake og begynner å knulle deg med munnen; du ser kuken gli inn og ut mellom leppene mine før du tar godt tak i håret mitt og holder fast.

Du tar styringa og bestemmer tempo og dybde, knuller munnen min mens jeg slikker og suger ivrig og grådig. Du slipper taket og lar meg fortsette, du kjenner hvordan orgasmen bygger seg opp, du prøver å holde igjen men jeg suger hardere, grådigere; holder et fast grep om kuken og runker deg samtidig som jeg nådeløst suger og slikker til du ikke klarer å holde igjen mer men kommer med et brøl og spruter den første strålen rett ned i halsen min. Du rykker i kroppen og slipper pusten mens jeg forsiktig suger i meg de siste dråpene, slikker deg så varsomt, så varsomt for å få alt du har mens du sakte slapper av. Jeg gliser bredt mens jeg svelger siste rest og slikker meg rundt munnen for å ikke gå glipp av en eneste dråpe. Du serverer verdens beste lunsj!

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,