Konas kåte kollega

Hun var så vanvittig deilig der hun lå med bena spredt mot meg. En glattbarbert mus glinset mot meg og lårene var varme og myke rundt ørene mine. Jeg begravet tungen min mellom leppene hennes og hun stønnet til mens hun lot hendene gli gjennom håret mitt. Huden hennes luktet jordbær. Alt ved henne var deilig sensuelt og hun var så kåt.

Jeg hentet opp en liten vakumpumpe fra skuffen og satt den lille koppen over fitta hennes. Jeg klemte lett på den og musa svulmet opp under koppen. Blodet strømmet til underlivet hennes og fikk leppene til å bli hovne og deilige. Hun gliste og ble rød i kinnene.

«Åh, kjære gud!» Ordene falt ut gjennom munnen hennes mellom små stønn og hun ble rosa i kinnene. Jeg klemte på pumpen en gang til og nok en gang ble hun enda mer hoven, enda mer følsom og saftene hennes piplet frem i hullet. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle oppleve noe slikt med denne kvinnen. Hun var kollegaen til min kone. Eller… ekskone nå da.

Jeg hadde hatt lyst på henne lenge. Jeg var ikke forelsket i henne, men hun hadde en så ekstremt seksuell personlighet. Ikke vulgær, men det var noe i øynene og smilet hennes som sa at hun var en villkatt. Og måten hun kledde seg på… alltid elegant, men det så ut som om klærne var malt på den ekstremt sexy kroppen hennes.

Og nå lå hun der og det eneste hun ville var at jeg skulle trenge inn i det ekstremt trange hullet hennes, som etter en runde med den pumpen hadde blitt enda trangere! Jeg lot to fingre gli inn i henne og hun reagerte umiddelbart på berøringen min. Hun presset seg ned mot fingrene og jeg tok det som et tydelig tegn på at hun ville ha mer. Jeg la en tommel mot klitten hennes og masserte. Hun stønnet høyt og beit seg i leppen.

Plutselig tok hun tak i hånden min og kommanderte fingrene mine hardt ut og inn, hun brukte meg som et leketøy! Det var som om hun ikke kunne få nok! Hun knullet seg selv med mine fingre mens hun masserte klitten sin. Plutselig Reiser hun seg og kaster seg over meg. Hun setter seg over meg og jeg kjenner hvordan det varme kjønnet hennes treffer mitt. «Slikk meg!» Befaler hun, før hun setter seg over ansiktet mitt.

De svulmende leppene hennes treffer munnen min og jeg gjør så godt jeg kan for å tilfredsstille denne maskinen av en kvinne. Hun holder seg fast i hodegjerdet på sengen og stønner høyt og ivrig. Plutselig sniker hun en finger ned og lar den gli mykt inn i det trenge rumpehullet. Jeg elsker dette! Hun er så kåt at hun ikke vet hvor hun skal gjøre av seg. Pumpen vi brukte tidligere har gjort henne følsom for hver eneste berøring og hun rir ansiktet mitt.

«Jeg kommer!» Hun roper. Den ene hånden hennes ligger over den saftige rumpa, med en finger på innsiden. Den andre holder hardt i det ene brystet og klyper nippelen hennes hardt. Plutselig kjenner jeg en strøm av saft renne ut av henne, de hovne leppene hennes beveger seg taktfast rundt tingen min og hele kroppen hennes rister.

«Ah, ahh, ahhhhhh!» Jeg holder hendene mine på hoftene hennes og tvinger henne til å sitte hardt på ansiktet mitt til orgasmen har lagt seg. Hun rister som om hun skulle ha fått elektrosjokk og nå må hun holde seg fast igjen.

For en opplevelse. For en kvinne!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og