Kona til kompisen

Jeg hadde vært skilt i over et år, ekskona hadde flyttet til en annen by med ungene, så jeg hadde lite å gjøre når jeg kom fra jobben og i helgene. Det var tidlig vår og jeg hadde tilbudt meg å hjelpe et vennepar med å bytte panel og male huset. Vi hadde jobbet hver eneste kveld i et par uker, endelig var det fredag og det var kun malingen som sto igjen. Kompisen min, Martin, ringte meg på jobben og fortalte meg at vi måtte droppe malingen denne helgen, for han måtte dessverre reise bort på en jobbkonferanse. En kollega av ham var blitt syk, så Martin måtte ta turen. «Bare dra du,» sa jeg, «jeg kan jo starte på malejobben selv om du ikke er hjemme.»

Jeg ringer kona til Martin, Heidi, og sier at jeg starter tidlig lørdag morgen. Da rekker jeg kanskje et strøk på hele huset i løpet av helgen.

Lørdagen kom, jeg er godt i gang med å male den første veggen da Heidi kommer ut i morgenkåpa for å si hei. «Jeg skal bare ta en dusj så kan jeg komme å male litt jeg også,» sier hun. Jeg vet hun elsker å ligge ute og sole seg, og siden solen endelig har begynt å varme og jeg er godt i gang med malingen sier jeg at hun bare må slappe av og nyte solen i dag. Ærlig talt så vil jeg heller se henne ligge der og se lekker ut enn å få hjelp med malingen. Heidi smiler og går inn for å ordne seg samtidig med at jeg må flytte stigen, og tilfeldigvis havnet jeg rett ved siden av baderomsvinduet.

Da jeg klatrer opp i stigen kan jeg se rett inn til dusjen hvor Heidi står og såper seg inn. Hun har en fantastisk kropp, så jeg klarer ikke motstå fristelsen til å tyvkikke litt på henne i dusjen. Heidi er 35 år, slank, hun har store bryster og en deilig rumpe. Hun står med ryggen mot meg, men da hun begynner å vaske håret snur hun seg og jeg får se henne helt naken for første gang. Det var tydelig at hun pleier å sole seg toppløs for det var ikke tegn til skille, men bikinitrusa kan jeg konstantere at hun pleier å ha på seg. Jeg kjenner pikken stivne til, men av frykt for at hun skal se meg klatrer jeg helt opp i stigen og fortsetter med malingen.

Etter en stund kommer Heidi ut i en lekker hvit bikini, hun flytter solsenga ut i hagen og legger seg på magen mens hun leser Se og Hør. Hun ligger der i noen minutter før hun roper på meg, hun vil at jeg skal komme å smøre henne på ryggen med solkrem. Da jeg setter meg ned på solsengen spør hun om det er ok at hun tar av bikinitoppen for å slippe å få solkrem på den. «Du har jo allerede sett puppene min i dag,» sier hun med et smil. «Jeg la merke til at du brukte litt tid i vinduet, likte du det du så?» Jeg kunne ikke gjøre annet enn å nikke bekreftende før jeg begynner å smøre henne inn med solkrem. Jeg lar fingrene gli over ryggen hennes, ned langs sidene og bakover mot rumpa. Hun aker rumpa opp mot hendene mine og jeg tar det som en invitasjon til å fortsette lenger ned. Fingrene glir ned langs lårene hennes, jeg masserer henne forsiktig før jeg lar hendene gli på innsiden av lårene. Et svakt stønn unnslipper leppene hennes i det fingrene mine glir mykt over fitta hennes.

Heidi løfter rumpa opp fra solsenga før hun snur seg over på ryggen. Jeg nyter synet av de store brystene hennes. Jeg må ha stoppet opp og stirret lenger enn jeg trodde, for Heidi tar tak i hendene mine og plasserer de mot brystene sine. «Fortsett da, det begynte å bli deilig,» sier hun. Jeg kjenner pikken stramme mot buksene, så jeg setter meg ned ved siden av henne og masserer brystene hennes. Jeg tar de mørkebrune knoppene mellom to fingre og hører hun ynke seg svakt ved siden av meg. Hun sprer bena litt og jeg kan se hun er blitt våt der nede.

Storøyd og kåt ser at jeg at hun drar trusa til side og viser meg den våte fitta. Hun er behåret, men velfrisert. Jeg ser rett inn i et par myke kjønnslepper som halvt omslutter den ivrige, blanke klitorisen som titter ut. De kjøttfulle, myke skamleppene under er blanke av kåtsafter fra skjeden de dekker. Jeg stryker hendene nedover kroppen hennes igjen, masserer henne hardere nedover lårene og forsiktig oppover innsiden av bena, opp til den varme, lengtende fitta. Håndbaken min gnir venusberget og de sommerstussede kjønnshårene. En pekefinger stryker over åpningen, jeg kjenner at hun renner over av våte safter som siver ut og forsvinner ned i rumpesprekken. Jeg drar med saftene opp til klitoris og stryker lett over den blanke, lille erten. Jeg skvetter litt da hun plutselig stopper hånden min og spør mykt om vi ikke skal flytte oss inn i senga.

«Jeg vil suge deg,» sier hun når vi kommer inn. Ordene kom overraskende på meg, men uten å vente på svar skyver hun meg bakover så jeg blir liggende på rygg i senga. Med sine lange og deilige fingre knepper hun kjapt opp buksa mi, før hun trekker den av meg i ett kjapt rykk. Uten videre snakk bøyer hun seg ned og forsiktig begynner hun å slikke undersiden av pikken min. Tungen hennes glir nedover, stryker kjapt over ballene mine før hun suger lett på den ene, så den andre inn i sin varme munn. Til slutt åpner hun munnen og gaper over kukhodet, og samtidig som hun kaster hodet litt fra side til side, glir hun lengre og lengre nedover. Hun runker samtidig som hun suger, raskere og hardere – rett før det går for meg stikker hun plutselig en finger opp i anus. Uten å stoppe ser hun opp mot meg, hun øker takten på runkingen og presser fingeren litt lenger inn. Jeg kommer som en foss i munnen hennes og hun svelger nesten alt, men litt siver ut mellom leppene og renner ned på brystene.

Heidi legger seg ned ved siden av meg og vi begynner å kysse. Jeg fortsetter å leke med brystvortene hennes som er våte av sæd, mens jeg kysser henne på halsen. Jeg lar hånden min skli ned på kneet hennes og lar den sakte gli oppover på innsiden av låret, men stopper rett før jeg treffer kjønnet hennes og lar den gli ned igjen. Jeg slikker begge brystvortene hennes og fortsetter å leke med låret hennes. Plutselig ser hun på meg og sier hun ikke klarer å vente lenger. Hun vrir seg løs og setter seg oppå meg. Heidi tar et godt grep rundt pikken min og dirigerer den rett mot hennes våte fitte. Hun senker seg ned og lar pikken min gli sakte inn i seg. Hun gisper litt før hun fortsetter. Hun begynner å ri meg samtidig som hun bruker fingrene på klitten sin. Jeg er i en annen verden, bare ligger der og nyter henne.

Jeg aner ikke hvor lenge hun red meg før hun løfter seg opp og stiller seg på alle fire med rumpa mot meg. Hun ser på meg og sier med et sløret blikk, «ta meg, ta meg hardt!» Jeg reiser meg opp og stikker pikken min inn i henne bakfra, hardt og brutalt. Jeg knuller henne som om jeg hadde gjort det tusen ganger før. Vi holder på en stund før hun faller sammen på sengen og skriker orgasmen sin ut, når jeg kjenner fitta hennes trekke seg sammen rundt meg går det for meg enda en gang og jeg tømmer meg langt oppi henne.

Etterpå ligger vi ved siden av hverandre mens vi får igjen pusten, før Heidi sier: «I natt skal du sove hos meg, for vi skal gjøre dette flere ganger før du får dra hjem.»

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.