Hvordan velge riktig vibrator?

Er du ute etter et sexleketøy som du kan bruke til stimulering av flere steder, er vibratoren veien å gå! Mange velger en vibrator når de skal kjøpe sitt første leketøy, fordi det er et sikkert valg. Men hvordan velge riktig vibrator?

Man kan prøve seg frem og kjenne hvor man setter mest pris på de deilige vibrasjonene og man kan variere mellom å stimulere klitoris, vaginalt, stimulere g-punktet og analt. En vibrator er et multiverktøy!

Hva er en vibrator?

En vibrator er kort fortalt et vibrerende sexleketøy som brukes til stimulering av de områdene du liker best. Den finnes i alle mulige former og fasonger, men den klassiske typen er formet som en stav og egner seg godt til bruk både på klitoris, vaginalt og analt.

Hvordan velge riktig vibrator? Bilde av ulike vibratorer.

Hvordan velge riktig vibrator?

Riktig form

Når man skal plukke ut riktig vibrator for sitt bruk, må man først og fremst vite hvor man har lyst til å bruke den! Ønsker man å bruke den flere steder, både på klitoris, vaginalt og analt er det lurt å velge en mindre vibrator med glatt overflate som enkelt kommer til der man måtte ønske å ha den! Dersom man vet at vibratoren kun skal brukes vaginalt, så kan man ta en ekstra kikk på de større variantene med en mer realistisk fasong. Det finnes også egne typer vibrerende leketøy for de som kun ønsker stimulering av klitoris, leketøy med bøyd tupp for stimulering av g-punktet og rabbitvibratoren er et godt valg for de som ønsker litt av alt! For å finne riktig verktøy er bud nr.1 å vite hvordan og hvor den skal brukes!

Hvordan velge riktig vibrator? Produktbilder.

You got the power

Vibratorer kommer med ulik intensitet og kraft. Hvor følsom er du? På de fleste vibratorer i de litt høyere prisklassene kan man velge mellom flere intensitetsnivåer. Hvis du er nybegynner eller liker å variere litt så kan det være lurt å velge en slik! Noen kvinner liker forsiktig stimulering over lengre tid, mens andre liker mer intens stimulering. Hvor intenst et leketøy er spiller en stor rolle for om du vil like det eller ikke, så bruk litt tid på å tenke på dette!

Velg rett materiale

Hva slags materiale en vibrator er laget i er svært avgjørende for hvordan den fungerer. Hardplast er det materialet som overfører vibrasjoner mest effektivt og som vil gi deg mest intens behandling. Velger du en vibrator som er trukket i et mykere materiale slik som silikon, vil vibrasjonene bli noe dempet, men du har til gjengjeld valgt det materialet med best kvalitet og som er tryggest i bruk. Silikon er ikke porøst og bakterier vil ikke samle seg i selve materialet hvis man er nøye med rengjøringen!

Hvordan velge riktig vibrator? Bilde av par.

Vibrator som parleke

En vibrator er ikke bare laget for at hun skal kose seg alene, den er også helt perfekt for parlek! En erotisk massasje med en kraftig vibrator vil føles like godt for han. Før den vibrerende staven opp og ned hans erigerte stav, la den massere punktet mellom anus og pungen og hvis han ønsker det kan vibratoren også brukes i anus. En vibrator kan også brukes til å stimulere klitoris under samleie og den innbyr til et ekstra spennende vorspiel.

Du finner et stort utvalg vibratorer i alle former og fasonger hos Nytelse.no.

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette