Hun ble forført av en mektig kvinne

Jeg hadde gledet meg til denne konferansen lenge, men nå greide jeg ikke å konsentrere meg. Jeg ble bare sittende og kikke på henne, der hun satt med det litt strenge, granskende blikket over brillekanten. De svulmende brystene hennes forsøkte å sprenge de øverste knappene i blusen. Skjørtet hennes hadde sklidd litt opp der hun satt i dyp konsentrasjon. Fra avstand kunne jeg begjære de stramme leggene hennes, og de myke lårene.

Jeg ville bare legge meg mellom beina hennes og la henne klemme dem hardt sammen rundt meg. Da det ble hennes tur til å holde innlegg kunne jeg tydelig kjenne hvordan jeg ble våtere og våtere for hver gang hun snudde seg for å peke på presentasjonen.

Den runde rumpa hennes pirret under det stramme korte skjørtet. Da det endelig ble en halvtimes pause i programmet, bestemte jeg meg raskt for å hoppe over frukt og kaffe, og heller ta meg en tur opp på hotellrommet. Jeg hentet frem womanizeren min fra kofferten, og la meg ned på sengen. Jeg brettet buksa og den våte trusa ned på lårene, og kjente med forbauselse på hvor våt jeg hadde blitt, og det bare av synet av henne. Glidemiddelet var kaldt mot leppene, men klitten min ble bare hardere og hardere når jeg smurte meg selv inn.

Så skrudde jeg på det lille vidunderet, og lukket øynene mens jeg lot den finne frem til knappen min og forsiktig suge den til seg. Jeg så henne for meg der hun sto og holdt foredrag. Hvor selvsikker og faglig kompetent hun var. Intellektet hennes tente meg nesten mer enn de store myke brystene. Jeg så for meg det frekke møtet vårt på kopirommet sist uke. Hvordan hånden hennes liksom tilfeldig kom borti min, når hun skulle hjelpe meg med innstillingene på kopimaskinen. Jeg skvatt til, men hun lot hånden bli liggende. Maskinen arbeidet hardt. Hånden hennes var varm og myk over min. Jeg må ha snudd meg måpende mot henne.

Da bøyde hun seg frem og kysset meg. De rødmalte myke leppene. Jeg kunne fremdeles kjenne smaken av henne. Tanken på kysset vårt var nok, jeg kom brått. Lårene ristet, jeg slo den ledige hånden hardt ned i madrassen, og stønnet høyt. Straks begynte jeg å rødme fordi jeg hadde ropt så høyt, jeg ble usikker på hvor lytt det var her. Det hadde bare tatt et par minutter å komme, jeg hadde enda god tid til neste foredrag. Jeg ble liggende litt i sengen for å ta igjen pusten. Hadde hun virkelig kysset meg? Det hele føltes så uvirkelig nå. Hun hadde bare kysset meg hardt, kort, og så gått, uten å si noe.

Dagen etterpå oppførte hun seg som om ingenting hadde skjedd. Kunne jeg bare ha drømt? Jeg gikk på badet for å stelle meg, og oppdaget at jeg hadde blitt så rødblusset i kinnene at jeg måtte ta på et nytt lag med sminke. Da jeg gikk ut i korridoren, kom hun også tilfeldigvis ut fra rommet vegg i vegg, og blunket lurt til meg. Jeg ble bare enda varmere i kinnene, herregud hadde hun hørt meg? –Bra konferanse? sa hun. –Veldig bra, sa jeg. Jeg likte innlegget ditt særlig godt. –Ja det gjorde du nok, sa hun, og strøyk meg over ryggen i det vi gikk inn i heisen. -Vi får håpe de siste timene går fort, så vi kan komme i gang med festen, sa hun så. Under middagsselskapet ble hun sittende rett ovenfor meg. Hun snakket ivrig i vei med alle rundt oss, men de svenske kollegaene våre bare kjedet meg. Etter desserten ga jeg opp å forsøke å engasjere meg i samtalene, og ble bare sittende å kjededrikke vin og se på henne.

En nydelig utsikt. Hun hadde byttet til en sort kjole med dyp utringning. De rødmalte leppene hennes var så sensuelle når hun stilte svensken kritiske spørsmål om den nye forskningen hans. Jeg strakte ut beina, og kom til skade for å sparke borti noen. Hun satte blikket kort i meg, før hun snudde seg tilbake til svensken igjen. Så kjente jeg plutselig at noe strøyk mot leggen min. Å herregud hun satt og fotflørtet med meg. Jeg ble akutt våt igjen. Hun måtte ha tatt av seg skoen, nå strøyk hun meg langs innsiden av leggen. Jeg prøvde å holde ansiktet, tok en slurk til av vinen. Forsøkte å få blikkontakt med henne, men hun var helt oppslukt av samtalen med svensken. Så kom beinet hennes opp og presset kneet mitt ut til siden.

Hun fortsatte videre oppover. Sakte, pirrende. Jeg snudde meg forsiktig rundt for å se om noen kunne se oss. Folk begynte å bli fulle, og var opptatt med sitt. Brått kom hun helt inn, og presset foten sin mot den kåte fitta mi. Hun begynte å presse rytmisk mot meg. Hjertet mitt begynte å hamre, jeg ble kjempenervøs. Det virket ikke som om hun hadde tenkt å gi seg. Jeg forsto at jeg bare måtte spre beina, og forsøke å slappe av så godt jeg kunne. Jeg sa til meg selv, igjen og igjen, at dette var det ingen som så, og jeg arbeidet hardt for å se vanlig ut i ansiktet, ikke lage grimaser, ikke stønne. Jeg kunne komme når som helst nå. Utad så hun iskald ut, og var helt inne i samtalen med svensken. Han måtte forsvare seg mot hennes stadige kritiske innvendinger.

Jeg strammet lårene, og de begynte å riste. Da snudde hun seg og kikket meg insisterende inn i øynene. Jeg måtte holde pusten, og bite sammen leppene for å ikke lage lyd når jeg kom. Kunne noen se at jeg skalv? Jeg tok den siste slurken av vinen, og forsøkte å ikke virke andpusten. Hun reiste seg og gikk mot toalettet. Hun sto og vasket hendene når jeg kom inn. Jeg kikket på låsene, alle båsene så tomme ut. Jeg sjekket om hoveddøra kunne låses, det hadde jeg sett folk gjøre på film. Det kunne den. Jeg gikk bort til henne. La hendene på kinnene hennes, og kysset henne ordentlig. Hun åpnet munnen sin, og tungene våre møttes.

Sultne, ivrige. Jeg presset henne inntil veggen mens vi klinte, og lot hånden min stryke henne over lårene, hoftene. Så fant jeg veien under kjolen, og lot hånden skli inn under strømpebuksa. Hun ga fra seg et lite stønn. Trusen hennes kjentes våt ut på utsiden. Hun presset seg mot meg, det var godt å kjenne de store faste brystene hennes hardt inntil mine. Jeg lot fingrene skli langs den våte sprekken hennes, og fant raskt klitten hennes. Hun kysset meg på nakken, og beit meg lett i øret. Jeg lot to fingre gå rundt og rundt den harde klitten hennes. Hun begynte å puste tyngre og tyngre, og tok tak om brystene mine. Da hun begynte å skjelve i beina, klamret hun seg enda hardere fast i meg. Hun beit meg i leppa når hun kom.

Mens hun forsøkte å få igjen pusten sa hun: -Dette må vi avslutte på hotellrommet mitt. Møt meg der om en halvtime. Så ga hun meg et nøkkelkort fra veska. Da jeg låste meg inn på rommet hennes, var hun inne på badet. Hun sa at jeg skulle ta på meg det som lå på senga, og legge meg godt til rette. Det var en sort silkemaske. Jeg ble enda mer nervøs enn jeg allerede var, men hørte etter. Jeg tok den på meg, og satte meg på sengekanten. Hun kom ut, og sa strengt at jeg måtte legge meg ned. Jeg la meg forsiktig tilbake på sengen. Så kunne jeg kjenne at hun satte seg overskrevs på meg, og at hun dro hendene mine opp over hodet. Før jeg visste ordet av det var jeg bundet fast til sengen. Hun kysset meg, og jeg kunne kjenne hvordan blodet strømmet ned mot fitta mi. Hun dro opp kjolen min, og kysset meg på magen.

Med ett fikk jeg sommerfugler i den. Det pulserte lystbølger gjennom kroppen min. Så dro hun av meg strømpebuksene, og begynte å kysse og kjærtegne lårene mine. Da hun strøyk meg på innsiden av lårene, greide jeg ikke ligge rolig, og begynte å klynke meg. Hun dro av meg trusene også, og jeg ble liggende helt blottlagt. Så kunne jeg ikke kjenne at hun tok på meg mer. Hadde hun gått? Sto hun og betraktet meg? -Spre beina dine. Jeg hørte lydig etter. Hun begynte å smøre meg inn med en varmende olje, over brystene, magen, lårene, og videre ned mot fitta mi som knapt kunne bli våtere. Så kunne jeg kjenne at hun førte noe inn i meg, det kjentes nesten ut som en ekte kuk. –Hva er det der? sa jeg forskrekka. En pikk. Jeg så den på butikken i går, og tenkte på deg.

Jeg spurte om hun hadde planlagt dette. –Jeg har sett hvordan du ser på meg. Så fortsatte hun å pirre meg med å la pikken gli sakte inn og ut av meg. Med den andre hånden dro hun brystene mine ut fra kjolen, og kysset dem. Jeg begynte å stønne tyngre og tyngre. Jeg hadde aldri kommet av en pikk før, verken i plast eller natura. Men nå kjente jeg at orgasmen bare kom nærmere og nærmere. Skulle jeg virkelig få min første vaginale orgasme nå? –Ikke slutt! Ropte jeg plutselig. Jeg ble grådigere og grådigere. Denne orgasmen skulle jeg ha. Og hun intensiverte bevegelsene. Tunga hennes lekte med de stive brystvortene mine. Jeg stønnet og ropte på Gud. Jeg strammet hele kroppen og den skalv. Jeg klarte nesten ikke å holde ut. Plutselig ble jeg klissvåt. Jeg kunne høre henne le fornøyd. –Sprutet jeg? –Visst faen gjorde du det, sa hun, og reiv av meg maska. Hun satt over meg i en nydelig sort neglisje. –Har du badekar på rommet? spurte jeg.

Skrevet av «Henrikke».

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og