Høstens erotiske nyheter!

Høsten betyr en eksplosjon av deilige, nye leketøy til voksne! Nettbutikken er proppfull av leketøy både til penis, vagina og de som vil hygge seg sammen. Men hvilke produkter utmerker seg?


Årets beste erotiske adventskalender er her! 

For mange er det alt for tidlig å tenke på advent, men skal man sikre seg den populære adventskalenderen fra Nytelse.no, så må man være rask! Den er nemlig allerede i salg og mer populær enn noen gang. Nytelse.no varsler at de allerede ser på løsninger for en utsolgt-situasjon.

Produktene i årets kalender er splitter nye! Du vil også finne produkter som ikke er på markedet enda. Så hvis du er nysgjerrig på hvordan fremtiden ser ut for sexleketøybransjen, så er dette uten tvil en god smakebit!

Kjøp Adventskalenderen her!

 

Suksessprodukt for anal nytelse! 

Leketøy for anal nytelse er i vinden som aldri før og produsentene jobber beinhardt med å produsere produkter som leverer den kvaliteten som forventes.

Nexus står bak noen av de beste leketøyene for anal stimuli og nyheten Nexus Quattro har virkelig blitt en snakkis! Analkuler er apennende nok i seg selv, men når de kommer med uvanlig kraftige vibrasjoner, stillegående motor og fjernkontroll så blir produktet i en liga for seg selv!

Kjøp Nexus Quattro Vibrerende analkuler her!

 

 

Womanizer lanserer nyhet – kvinnekamp og nytelse! 

 

Womanizer Premium har vært en bestselger i mange år! Den gir orgasmer til kvinner som aldri har opplevd det tidligere og de som er vandt til denne luksusen forteller om en nytelse som sprenger skalaen. Womanizer er noe alle snakker om, og den fortjener hvert eneste ord. Womanizer har forandret hvordan vi tenker om sexleketøy og forventningene man har til prestasjon har aldri vært høyere. Alt takket være den verdenskjente Pleasure Air-teknologien stimulerer klitoris med skånsomme, men kraftige, luftbølger og suging, som fokuserer stimuleringen dit du trenger dem mest. Nå er nyheten Womanizer Marilyn Monroe Special Edition lansert og Womanizer-fans har aldri vært mer imponert. Den perfekte kombinasjon av eleganse, nytelse og kvinnekamp! Les mer om Womanizer Marilyn Monroe Special edition, og se de 4 nye designene, hos Nytelse.no.


Få maks ut av klitoris – bli mer følsom! 

Mange kvinner opplever ikke den Oh-følelsen alle snakker om når de berører klitoris. Men Sex au Naturel – Clitoral Arousal Serum gjør klitoris mer følsom og lar deg oppleve akkurat den nytelsen den lille knappen kan gi! For over 70% av alle kvinner er klitoris helt avgjørende for å oppnå orgasme! Serumet øker blodtilførselen til klitoris og gjør den klar til kos, uten å gi opplevelse av overstimuli. Allerede i kontakt med din klitoris? Vel, tro igjen! Sex au Naturel – Clitoral Arousal Serum vil ta deg til et nytt nivå av nytelse, for dette ville ikke kroppen klart å gjøre på egenhånd!

Kjøp Sex au Naturel – Clitoral Arousal Serum hos Nytelse.no!

 

 

G-punktstimuli og trykkbølger mot klitoris – kan det bli bedre?! 

Satisfyer Sunray gleder ikke bare G-punktet og klitoris med intense vibrasjoner, trykkbølgevibratoren kan også tilpasses perfekt til din egen anatomi takket være sin silikonfleksteknologi og kjedeledd inne i den. Samtidig overfører den uimotståelig sterke vibrasjoner, og den ribbede teksturen på skaftet gir ekstra vaginal stimulering!

De to uavhengig kontrollerbare motorene i Satisfyer Sunray driver 10 vibrasjonsprogrammer med 11 forskjellige intensiteter for å tilby deg utallige mulige kombinasjoner og et bredt utvalg av nytelse!

Kjøp Satisfyer Sunray hos Nytelse.no!

 

Strap-on er nordmenns nye fantasi – her er verktøyet dere trenger! 

Nysgjerrig på strap-on lek? Sørg for nytelse til dere begge!
No-Parts-serien inkluderer en omfattende samling av strap-on dildoer og matchende high-end seler. Opplev et nytt eventyr alene eller sammen med en partner og finn din egen favorittkombinasjon. No-Parts er perfekt for både nybegynnere og mer erfarne brukere og har et moderne, tilgjengelig design.

Morgan Strapless Strap-on dildo har to ender, som gjør den perfekt for par – både med eller uten sele! Kjernen er fast, men likevel fleksibel nok for komfortabel anal eller vaginal stimulering, og dildoen holder seg godt på plass. Utsiden føles myk og glatt. Dildoen er laget av kroppssikker silikon.

Kjøp Morgan Strapless Strap-on hos Nytelse.no!

 

BDSM-pakken som imponerer – billig og skikkelig bra!

 

Unn deg selv og partneren din dette spennende BDSM-settet. I dette settet med 10 deler finner du ulike bondage- og S&M-produkter for en spennende natt på soverommet.

Dette settet passer veldig godt for par som er interessert i BDSM, men som ikke har mye erfaring med det ennå. Boksen består av et bondage-tau (5 meter), en munnball, håndjern, ankelmansjetter, en blindfold, en paddle, en flogger, en fjærkiler, et halsbånd med lenke og et sett med brystklemmer. Mansjettene samt halsbåndet og munnballen er justerbare.

Kjøp Loveboxx Fetish startpakke som finnes i både sort, lilla og rød hos Nytelse.no!

Mange, mange flere nyheter venter på deg!

Gi kvelden en kinky boost med dette spennende halsbåndet med brystklemmer. Brystklemmene er sterke, enkle å bruke og gir en uovertruffen følelse!

Lar du deg friste av disse nyhetene eller er du på jakt etter noe annet? Nettbutikken til Nytelse.no er smekkfull av nye, deilige leketøy. Klikk deg inn og få inspirasjon, drøm deg bort og kjøp din nye favoritt.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,