Hemmelig ønske

Hvert år samles hele venninnegjengen til vårt eget lille julebord. Det er viktig for oss jentene å samles, spesielt etter at vi har flyttet til forskjellige deler av landet for å studere eller jobbe. Vi var egentlig fem jenter fra ungdomskolen som holdt sammen når de andre ikke ville henge med oss. Vi var sikkert de største nørdene i ti sko med kviser, reguleringer og alt som hører med i flaue ungdomsminner. Fem jenter som etter hvert ble en tett sammensveiset gjeng. Etter skolen startet vi tradisjonen med et eget jentejulebord for å beholde kontakten.

I løpet av årene har vi alle blomstret til noen skikkelig sexy babes. Det er ingen som snakker om det, men vi vet godt hvor deilige vi er. Siklende blikk fra menn og misunnelige blikk fra kvinner snakker for seg selv…

Vennegjengen har vokst siden skolen og i år skulle vi bli syv stykker på julebordet. Alle hadde kledd seg både sofistikert og sexy, humøret var på topp og vi gledet oss skikkelig til en jentekveld utenom det vanlige. Jeg ble sittende ved siden av vårt nyeste medlem i jentegjengen, Tina. Tina er født i Sverige, men hun har bodd i Norge nesten hele livet. Tina er en typisk svensk babe med kort, blondt hår, lange ben, sprettrumpe, og en sterk og lattermild personlighet. Det som skiller henne litt fra oss andre er de enorme brystene hennes. Jeg har ofte tatt meg selv i å bare stirre på de deilige puppene i ren misunnelse, ren ekstase.

Jeg har alltid sett på meg selv som litt kjedelig. Jeg har hatt den samme typen siden jeg var femten og har ikke akkurat hatt de mest spennende seksuelle opplevelsene. Da jeg var rundt fjorten år oppdaget jeg at jeg hadde et øye både for gutter og jenter, men jeg har aldri hatt en jentekjæreste. Jeg har vært åpen om at jeg liker begge kjønn for både venner og kjæresten min.

Middagen var utsøkt og da klokken nærmet selv tolv bestemte vi oss for å sjekke ut byens utesteder. Det ble en skikkelig nedtur, ihvertfall for Tina og meg, så vi bestemte oss for å forlate de andre og dra tilbake til der vi hadde spist middag. Vi hadde bestemt oss for å bli skikkelig fulle denne kvelden, da klokken nærmet seg to bestemte vi oss for at nå måtte vi gjøre noe før natten ble en skikkelig fiasko. Jeg var i det spandable hjørnet og bestilte shots og drinker til oss begge, her skulle det bli fart!

Alt gikk ned på helkant, og i løpet av en halvtime var vi begge ganske så fulle. Vi satt i et stille hjørne av restauranten mens vi fniste og koste oss i hverandres selskap. Praten satt løst, da vi kom inn på at jeg likte både jenter og gutter fortalte ganske uventet Tina meg at hun trodde hun også var bifil. Hun hadde hatt en trekant for ikke så lenge siden med en gutt og en jente, og hadde overraskende følt seg veldig tiltrukket av jenta. Jeg fortalte at jeg dessverre ikke hadde hatt noen opplevelser med jenter, men at det alltid har vært min hemmelige drøm. Tina hvisket at hun aldri hadde falt for noen andre jenter før, men hun hadde fantasert om meg helt fra hun ble en del av venninnegjengen vår.

Jeg så henne dypt i øynene og spurte om hun visste hva hun bega seg utpå ved å fortelle meg disse tingene. Jeg tok plutselig tak i henne og kysset henne dypt og hardt. Hun virket ikke overrasket. Jeg kunne ikke tro det, jeg hadde kjent denne jenta i to år, og nå satt vi dypt omfavnet i et hett kyss. Hun dro meg lenger inntil seg, tok tak i bakhodet mitt og kysset meg rått. Plutselig stoppet Tina og så rundt seg, vi hadde en del uønskede øyne stirrende på oss. Hun dro meg over restaurantgulvet og inn på nærmeste toalett. Vi kastet oss over hverandre som om vi hadde hungret for dette øyeblikket i flere år. Jeg kysset nakken hennes før jeg fortsatte videre nedover til de deilige brystene.

Jeg røsket av henne toppen og dro av henne en overraskende sexy BH. Brystene hennes struttet mot meg. Jeg satte meg ned på toalettet og ga puppene en skikkelig omgang. Jeg slikket, bet og kysset alt jeg maktet. Hun stønnet deilig. Jeg dro buksene hennes helt av, selvfølgelig hadde hun en sexy, matchende g-string som satt så stramt at jeg kunne se hun var glattbarbert. Jeg tok et godt tak rundt rumpa hennes mens jeg kysset magen hennes og jobbet meg videre nedover til musa.

Jeg dro trusa sakte av og blottet den våte, perfekte musa hennes. Jeg spredde beina hennes og førte tungen min inn i sprekken hennes. Hun ga fra seg et sukk. Jeg slikket hver av kjønnsleppene hennes omhyggelig og jobbet meg videre til klitten hennes. Den var skikkelig hoven og jeg kjente hun rykket til når tunga gled over den lille knoppen. Hun stoppet meg. Nå er det min tur, befalte hun. Tina rev av meg alle klærne. Hun så opp på meg før hun begynte å kysse brystene mine og fingre meg samtidig. Du er deilig våt, sa hun. Jeg var sprengkåt. Det er sjeldent jeg blir skikkelig kåt i fylla, så denne jenta hadde virkelig noe spesielt ved seg. Hun fylte meg opp med tre(!) fingre og begynte å slikke meg mens hun pumpet fingrene inn og ut.

Kjæresten min er flink til å slikke, men han blir slått på bortebane. Musa mi føltes ut som den skulle eksplodere når hun slikket lepper, lår og klitoris. Jeg dro henne ned på gulvet og la meg oppå henne, fingrene mine gled inn i henne mens jeg kysset henne på munnen og over de fristende brystene. Vi beveget oss i takt med bakgrunnsmusikken. Queen med ”We will rock you” gir meg fortsatt en ekstra iling i kroppen når jeg tenker tilbake på denne kvelden.

Vi reiste oss opp igjen og jeg presset henne mot veggen. Jeg førte to fingre opp i musa hennes mens jeg masserte klitoris med tommelen min. Skjeden hennes strammet om fingrene mine. Hun stønnet, svetten piplet fram fra overleppen hennes og saftene rant fra musa. Hun satte en fot opp på toalettet. Jeg stilte meg på kne og slikket og fingret alt jeg klarte. Hun ropte ut at hun ville komme. Jeg stønnet, kom jenta mi, svarte jeg. Jeg kjente hvordan musa hennes strammet seg rundt meg, og hun presset hodet mitt mot musa hennes. Hun skrek ut, og rytmiske sammentrekninger skjøt gjennom hele kroppen. Musa hennes slapp taket rundt fingrene mine, og hun skled ned på kne foran meg. Hun ga meg et saftig kyss og slikket opp restene av saftene hennes fra ansiktet mitt.

Det banket på dodøren. Vi stirret på hverandre. Ehh… vi stenger, hørte vi en tynn mannsstemme si fra den andre siden av døra. Vi hørte at han gikk ut av toalettet. Åh shit, hvor mye er klokken, spurte jeg. Kvart over tre, svarte Tina. Faen, kjæresten min skulle hente meg utenfor restauranten klokken tre. Vi kledde kjapt på oss. Tina så på meg, dette er vår hemmelighet, sant? Jeg var glad hun sa det, om kjæresten min hadde fått vite dette hadde han blitt forferdelig såret. Jeg vil gjerne fullføre dette en annen dag, sa hun litt forsiktig. Jeg fikk rosa kinn, og nikket ivrig. Jeg løp ut til bilen. Hvordan har kvelden vært, spurte typen. Joda, bare bra, det vanlige, svarte jeg og så ut av vinduet.

Møttes jeg og Tina igjen? Det er en hemmelighet, men jeg kan love at jeg dette ikke vil bli den siste opplevelsen jeg har med jenter.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette