Han fikk låne kona mi

Det har vært en fantasi hos meg lenge, er det så rart? Å la en annen få nyte kona mi til det fulle. Min ultimate fantasi er å låne henne ut, selv om hun er skeptisk, for så å se henne forstå hvor mye hun elsker det. Men min kone elsket forslaget fra første sekund. Hun lurte på hvorfor jeg ønsket dette, og jeg måtte være ærlig.

«Jeg vil se hele deg når du tar han imot. Jeg vil se blikket ditt, bevegelsene dine og jeg tenner på tanken på å ha dine øyne rettet mot meg mens han fyller deg opp. Og etterpå… Da skal jeg virkelig la deg gjennomgå, så du skal skjønne at du bare er min, selv om du får leke.»

Andre kvinner ville muligens nektet, men min fru bet seg i leppen og tok seg til skrittet mens jeg forklarte hvordan jeg skulle sitte på en stol midt på gulvet, mens hun kastet seg over en annen kuk enn min. Å finne en frivillig var virkelig ikke et problem. Én tur på byen, og vi traff Stian. Stian var akkurat det vi (Les: jeg) lette etter. Han var høyere enn meg, mørk og mye kjekkere enn meg. Han hadde todagers-skjegg, mørkt hår og nesten sorte øyne. Perfekt, rett og slett.

Da vi kom hjem til oss gikk jeg rett inn på soverommet, og lot de få noen minutter alene. Jeg satt meg pent ned på stolen min og kjente allerede at jeg begynte å bli hard. Tanken på min søte, lille kone som nå gjorde alt for å sjarmere Stian i senk, tente virkelig gnisten i meg!

Etter en halvtimes tid kom de to inn på soverommet. Stian hadde min kone hengende rundt livet og de kysset intenst mens hun hadde hendene begravet i håret hans. Han bar henne med de sterke armene sine og hun krummet rygget så jeg kunne se den fantastiske rumpa hennes. Skjorten hadde tydeligvis forsvunnet i stuen og Stian hadde bare på seg jeans, mens min kone hadde en liten kjole. Stian presset henne opp mot veggen og hun stønnet av lyst. Hun kastet et blikk mot meg, og jeg ga henne tommel opp. Dette var nesten bedre enn jeg hadde sett for meg.

Han slapp henne pent ned på gulvet og satt seg på kne foran henne. Den lårkorte kjolen ble heist opp og den nybarberte fitta hennes kom til syne. Jeg så hvordan brystknoppene hennes ble harde under det tynne kjolestoffet og jeg visste hvor kåt hun nå var. Stian lot først en finger gli mellom fitteleppene hennes, før han lot den samme fingeren gli mellom brystene. En lang våt strek kom til syne mellom de varme, solbrune, store brystene hennes og jeg kjente hvordan jeg satte pris på at vi valgte akkurat Stian, som tok seg bryet med å vise meg hvor våt hun var.

Han la tungen sin mot kjønnet hennes og det var som om hun knakk sammen i knærne et lite øyeblikk. Hun pustet tungt og nøt tydeligvis hvert eneste sekund. Med den ene hånden holdt hun han fast i håret , og fingrene på den andre hånden klemte hardt rundt brystvorten hennes. Han dro hendene opp langs lårene hennes og videre med to fingre opp i henne. Hun stønnet høyt og begynte sakte å ri hånden hans slik at de store fingrene pumpet inn og ut av henne.

«Maria, nå må du være like snill tilbake?» Jeg ga henne bare en kort beskjed og i løpet av et sekund gjorde hun som jeg sa. Hun dyttet Stian over på sengen og krøp over han så de ble liggende i 69. Hun åpnet smekken på buksene hans og en kraftig og knallhard kuk kom til syne. Han var stor, nesten like stor som meg. Hun tok den i munnen og gikk dypt med en gang. Hun vet hvor mye jeg elsker det, og nå testet hun nok grensene mine. Men jeg satt like rolig på stolen min, med hendene i fanget og en diger kul i buksene.

Stian hadde hodet midt mellom lårene hennes, og hun stønnet igjen når tungen hans møtte klitten hennes. Jeg likte å se de slik, helt oppslukt i sin egen nytelse, men tydelig klar over at jeg var i rommet. Hele tiden tittet Maria meg i øynene, og Stian passet på at vinkelen var riktig slik at jeg fikk se mest mulig.

Maria reiste seg og sto på gulvet, lent mot sengen. «Ta meg», sa hun og tittet bedende på Stian. Han boret den store staken sin inn i min lille Maria og jeg så at hun elsket hvert sekund. Han fylte henne virkelig opp. Han støtet inn i henne igjen og igjen, og alle musklene på overkroppen hans spente seg. Han var nok klar for å komme.

Maria strøk sine egne fingre oppover mot lårene og de endte på klitten, hvor hun masserte intenst. Plutselig la hun seg på rygg i sengen og sprutet saftene sine mot meg og Stian. Det var ikke ofte hun sprutet, men av og til, når hun var virkelig kåt. Orgasmen herjet tydeligvis i kroppen hennes og hun holdt seg fast i lakenet. Stian trengte inn i henne igjen og etter noen få støt spente alle musklene hans seg og han begravde hodet i halsgropen hennes mens han stønnet lavt. Hun la armene sine rundt han og mens han støtet inn i henne og lot orgasmen sin komme, nøt hun etterdønningene av sin orgasme.

Jeg kjente hvordan jeg pustet tyngre og hvordan jeg hadde blitt fuktig i buksene, jeg var tydeligvis klar til å få mitt. Stian trakk seg ut av Maria, kledde på seg og forsvant, mens Maria fremdeles lå på sengen.

Nå var det min tur. Endelig!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,