Garderoben

Jeg sto i dusjen etter aerobictimen og ventet utålmodig på at de andre jentene skulle bli ferdige med å skravle, så jeg kunne ta meg god tid til å såpe meg inn mens jeg fantaserte om den lekre instruktøren. Han som nettopp hadde gitt meg et svett smil og et frekt blunk i det han gikk forbi…

Jeg klarte til slutt ikke å motstå og førte hånden mellom bena for å kjenne på min egen kåthet. Fingeren strøk over den oppsvulmede klitorisen og et støt av elektrisk nytelse skjøt igjennom meg. De andre jentene hadde forlatt dusjen og jeg tillot meg en kjapp intimvask mens jeg fantaserte om at det var tungen til kjekkassen og ikke fingeren min som hadde funnet veien mellom bena mine der jeg sto. Orgasmen kom kjapt, men jeg var langt fra tilfredsstilt, når sant skal sies var jeg mer kåt enn når jeg startet, men jeg skruddde av vannet og bestemte meg for å fortsette fantasien hjemme med vibratoren.

Jeg slengte håndkleet lett rundt meg og slentret ut i det jeg trodde skulle være en tom garderobe. Der sto en av de andre jentene fra aerobicen, fremdeles i undertøyet og med en lett skamful rødme i fjeset. Hun var veldreid og snerten selv i treningstøy men i undertøyet var hun et syn. Hun snudde seg mot meg med et smil og spurte om jeg hadde likt timen. Jeg sa et enkelt ja og prøvde å konsentrere meg om klærne mine. Plutselig sto hun like ved meg. «Jeg hørte deg der inne,» sa hun. Jeg kjente rødmen bre seg, men la merke til det flørtende blikket og litt sjenerte smilet. «Det hørtes så deilig ut at jeg gjorde det samme her ute.» Jeg kikket sjokkert på henne og konstaterte at det luktet svakt men herlig kjønn av henne og at jeg ble om mulig enda kåtere av det.

«Om du vil, kan vi kanskje hjelpe hverandre litt?» sa hun mens hun tok enda et skritt mot meg. Jeg tenkte på vibratoren min hjemme og hvor pirrende jeg hadde følt det i dusjen og nikket forsiktig til henne. Jeg så kåtheten lyse av øynene hennes, og hun så tydeligvis det samme hos meg, for i løpet av noen sekunder hadde leppene våre møttes i et realt tungekyss og hendene mine hadde tatt et godt tak rundt rumpeballene hennes.

Hendene hennes fløy som sommerfugler over kroppen min og kunne liksom ikke bestemme seg for hvor de ville, men endelig gikk en hånd ned mellom beina mine og begynte å kjæle. Den andre hånden hennes la seg deilig rundt et bryst hvor fingrene vekslet mellom å kna bare brystknoppen og hele brystet. Jeg strøk henne lett over rumpa og framover til magen før jeg strøk nedover inni trusa mot det jeg kjente var en nylig frisert fitte, og jeg kjente at jeg lengtet etter å smake på henne. I ren selvtortur fortsatte jeg å utforske munnen hennes med tungen min mens hun gjorde det samme med meg.

Jeg lirket av henne undertøyet og kjente hånden min gled over glatt, våt hud før jeg fant lystknappen hennes. Jeg strøk over den og kjente henne rykke til. Fingrene mine gled lenger bak og hun spredte beina for å gi meg bedre tilgang. Jeg merket at jeg instinktivt gjorde det samme for hennes hånd som fremdeles masserte klitorisen min. Hun gjorde det bedre enn noen mann noen gang hadde gjort. «Kom,» hvisket hun og ledet meg bort til benken hvor hun bredte et håndkle utover og la seg ned på ryggen. Hun smilte lurte og vinket meg bort til henne.

Jeg la meg forsiktig oppå henne og kysset brystene hennes etter tur før jeg trakk meg lenger ned med små kyss over hele magen hennes. Hånden hadde jeg fremdeles på klitten hennes, da tungen min kjente smaken av henne flyttet jeg hånden og lot fingrene gli inn i den våte herligheten. Tungen min strøk forsiktig over klitten hennes mens jeg strøk fingrene forsiktig inn og ut. Hun var enda kåtere enn jeg hadde trodd, hun klynket svakt og presset underlivet mot meg tydelig klar for mer. Jeg tok hintet og slikket hardere mens fingrene utforsket henne og masserte innsiden hennes.

Hun kom fort og hardt – plutselig rykket hun til og jeg kjente en varm søt varme renne nedover armen min. Jeg fortsatte slikkingen mens jeg nøt smaken mens jeg kjente at jeg selv ble bare kåtere og kåtere. Plutselig gispet hun og løftet seg opp på albuene. Jeg hørte ikke noe selv, men forsto det måtte være noen andre i rommet. Jeg stoppet slikkingen for å se opp. Der ved døren sto kjekkas-instruktøren med en kledelig rødme og en tydelig bul i buksa. Jeg kikket på jenta og hun kikket på meg litt flaut før hun gliste bredt, så vendte hun seg mot han jeg hadde fantasert om og sa «ser du noe du liker?» Han tok et skritt mot oss og så meg rett inn i øynene mens han sa «ja, massevis!» Hun dyttet meg opp og gjorde tegn til at jeg skulle reise meg. Hun reiste seg også og gikk bort til klærne sine som hun plukket med seg og gikk mot døren. «Vel, det er hennes tur… jeg har fått mitt og menn er ikke helt min stil,» sa hun med et smil i det hun smatt ut av døren.

Jeg ble plutselig klar over at jeg var kliss naken forran den nydeligste mannen jeg visste om, men før jeg rakk å bli flau hadde han krysset rommet og gitt meg et deilig og langt kyss på halsen. Jeg kjente hvor lyst jeg hadde på ham og kysset tilbake. Han trakk seg litt tilbake og så på meg. «Vil du?» spurte han, jeg kunne ikke gjøre annet enn å nikke før jeg dro av han shortsen mens han trakk av seg t-skjorten. Under klærne var han enda flottere enn jeg hadde inbilt meg, i ekstase strøk jeg fingrene over brystkassen og magen hans. Munnen hans fant brystet mitt og mens han små-bet og slikket brystvorten fant hånden hans kyndig fram mellom bena mine.

Jeg kjente orgasmen komme nesten med en gang og var takknemlig for at han holdt rundt ryggen min og hindret meg fra å falle da spasmene kom. Jeg stønnet og vred meg, men så snart jeg var sikker på at beina ville bære meg dyttet jeg han bort til benken og ba han sette seg. Jeg satte meg overskrevs og kjente det perfekte lemmet skli inn i meg akkurat slik jeg hadde drømt. Jeg satt helt rolig liten stund og bare nøt følelsen av å være fullstendig fylt før jeg forsiktig begynte å ri. Han tok et godt grp rundt rumpa mi og løftet meg opp og ned i takt og snart fant vi en felles rytme.

Jeg kjente at han traff G-punktet perfekt, så jeg brukte skjedemusklene sammen med pumpingen i en rytme jeg visste han ville kjenne. Han beit seg i leppa og holdt tydeligvis tilbake, så jeg lente meg litt tilbake og så han inn i øynene med et tydelig blikk som viste hvor klar jeg var for å komme. Han tok hintet og økte takten før han lukket øynene og ga seg over. Jeg kjente rykningene inni meg samtidig som G-punktet mitt hadde fått nok, det rant fra meg nedover staken hans og jeg kjente kroppen min stramme seg til når orgasme nr. 2 smeltet oss sammen til to vakre kropper, svette og fornøyde.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.