Fremtidens sexleketøy er her – Kiiroo Onyx2!

Er du klar til å ta steget inn i en ny tid når det kommer til sexleketøy? Kiiroo gjør verden mindre og opplevelsen mer virkelighetsnær. Onyx2 er en kraftig interaktiv mannlig masturbator som kan synkroniseres med erotiske filmer du ser på nettet eller en partners vibrator. Høres det for godt ut til å være sant? Det er nesten det.

Thomas (33) testet Onyx2 og dette er hvordan han beskriver produktet:
Kiiroo Onyx2 er kort fortalt en hylse du setter over penis, og den vil gi deg en runk uten at du trenger å gjøre noe. Innsiden er trukket med et fantastisk materiale som kjennes ut som ekte hud og jeg har aldri vært nærmere samleie uten at det har vært en kvinne i nærheten. Jeg koblet masturbatoren opp mot en erotisk film på nettsiden www.feelme.com, og jeg ble virkelig dratt inn i filmen! Onyx2 gjenspeilet bevegelsene til jentene i filmen og fikk meg til å føle at jeg var en del av handlingen. Dette er fremtiden når det kommer til sexleketøy!

Onyx2 er som nevnt en masturbator til menn, med helt vanvittige funksjoner.
Du kan velge mellom 3 alternativer:


Kobler du din masturbator opp til nettsiden www.feelme.com, vil leketøyets bevegelser stemme overens med det du ser på skjermen. Du ser en erotisk film og når kvinnen utfører oralsex på mannen, vil det føles ut som om det er deg hun gjør det på, fordi leketøyet vil gjøre de samme bevegelsene som hennes munn! Når mannen i filmen sakte trenger inn i henne, vil du kunne kjenne hvordan det føles ut.


Med Onyx2 har du mulighet til å koble deg opp på et tilsvarende produkt for kvinner, nemlig Kiiroo Pearl 2 eller OhMiBod Fuse. Når kvinnen fører vibratoren inn i seg, vil mannens masturbator gjenspeile bevegelsene og for han vil det føles ut som om det er han som trenger inn i henne. For kvinnen vil vibratoren svare på hans bevegelser. Dersom han gir sin masturbator en skikkelig omgang, vil hennes produkt gjøre det samme med henne!
Dersom kvinnen «runker» vibratoren sin, vil mannen kjenne hvordan det føles ut.


Du har også mulighet til å styre Onyx2 manuelt, slik at du kan perfeksjonere bevegelsene og gjøre det nøyaktig slik du liker best!

Espen (42) testet parfunksjonen sammen med kjæresten Michelle (40): 
Er det lov å bli litt skremt over hvor utviklingen er på vei? Jeg satt i Halden i Østfold og ble runket av kjæresten min som satt i Trondheim! Hun vet nøyaktiv hvordan jeg liker å bli berørt og jeg kjente igjen berøringene i sexleketøyet jeg hadde rundt k*ken. Dette er virkelig en revolusjon for oss som par, fordi hun reiser så mye med jobben. Vi kan tilfredsstille hverandre og ha et slags sexliv selv om hun er milevis unna. Jeg er så imponert, og litt skremt, over dette leketøyet som klarer å gjengi hvordan det føles ut å trenge inn i hullet til min kjære.

 

Tilhørende produkter til henne: 
Kiiroo Pearl 2 er en vibrator til henne som stimulerer g-punktet. Den kan synkroniseres med erotiske filmer fra www.feelme.com, med en partners Kiiroo-produkt eller brukes manuelt.
Ohmibod Fuse er en rabbitvibrator som stimulerer klitoris og g-punktet med intense vibrasjoner. Bruk den manuelt eller synkroniser den med partners Kiiroo-produkt eller en erotiske film fra www.feelme.com

 

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du