Freaky friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli rimmet, så om dere ikke har prøvd det enda er denne dagen en god anledning til å utforske en ny form for nytelse.

Slik gjør du det:

God hygiene er viktig

Vask dere godt. Om dere er redd for avføring kan en analdusj være fin for å sørge for at man er helt ren nederst i tarmen. Det kan også gjennomføres i dusjen, da det kan føles tryggere for begge de første gangene.

Gå forsiktig frem

Bruk god tid og ta hensyn til hverandre. Da er sjansen større for at dere begge får en fin opplevelse.

Velg en komfortabel stilling

Om dere er i dusjen så la den som skal bli rimmet lene seg mot dusjveggen med rumpen stikkende ut mot partner. Ta godt tak i rumpeballene og hold de fra hverandre og gi den andre fult innsyn og tilgang til å tilfredsstille. Den som mottar, kan også stå på alle fire og bli rimmet bakfra eller stå over vedkommende i 69-stilling. Velg en stilling dere begge er komfortabel med slik at dere kan konsentrere dere om å nyte.

Bruk tungen

Gjør tungen myk og flat og begynn å slikke opp og ned, frem og tilbake og i sirkler. Varier og lytt til partneren hva vedkommende liker. Spiss tungen og før den forsiktig inn i analåpningen før du fortsetter å slikke igjen.

Orgasme

Det er fullt mulig å få orgasme ved anal stimulering, men ikke alle får orgasme ved analsex, så ikke bli skuffet dersom verken du eller partneren din får dette. Stimuler også andre steder på kroppen. Bruk en finger eller to inni henne samtidig eller stimuler klitoris samtidig som du rimmer henne. Om det er mannen som blir rimmet, så la han runke samtidig for å få fult utbytte og en kraftig orgasme.

Slapp av, nyt og debrief

Etter dere er ferdig så snakk om hva dere likte best, hva du vil ha mer av og hva som ikke ga deg så mye slik at det neste gang blir, om mulig, enda bedre.

 

Latextruse til rimming!

Om du syns rimming høres litt skummelt ut og redd for at det ikke skal være rent nok (selv om det holder å vaske seg) så har vi den perfekte løsningen, nemlig Latextruse.

87% av kvinner har sagt nei til oralsex/rimming selv om de ville ha det, men nå er løsningen her. Lorals er engangstruser i naturlig lateks utviklet for å gjøre oralsex og rimming til noe alle kan ha glede av. Ultratynn lateks gir en myk og tettsittende truse som lar deg nyte selv den letteste berøring. Bikini er en minimal og sexy truse som dekker det viktigste.

Sikre deg de deilige trusene her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du