Freaky Friday – Fisting!

I morgen 21. oktober markeres den internasjonale fistingdagen. Målet med dagen er å fjerne skam og tabu rundt denne noe kontroversielle sexakten. Men hva er det egentlig, og ikke minst, hvordan gjøres det?

 

Hva er fisting?

Innsetting av hele hånden eller også til og med deler av armen i endetarmen eller vagina. Fisting er en ekstrem form for anal-lek, og må utføres med stor forsiktighet.

 

Hvordan gjør man det?

Forberedelser:

Først og fremst må begge ønske å prøve dette. God kommunikasjon er viktig, og man må lytte til den som «mottar», og sørge for at man ikke blir for revet med. Selv om skjeden kun er 10-12 cm dyp, er den tøyelig, den er tross alt laget for å føde barn. Når det er sagt bruker barnet vanligvis lang tid ned fødselskanalen, så skjeden må «varmes opp» før man fører inn en hel hånd. Den som fister må ha kortklipte negler for å minske risiko for rifter og skader.

Teknikk

Kjøp et glidemiddel som er ekstra tykt, og start med en finger, så to, tre, og fire, før du fører alle fingrene forsiktig inn. Knokene på hånden er det vanskeligste å få inn så gå veldig forsiktig frem når dere har kommet så langt. Lytt til partneren din, og stopp om vedkommende ikke klarer mer. Det er viktig at den som mottar slapper godt av, og ligg gjerne på ryggen de første gangene. Det kan hende dere må vri litt forsiktig på hånden underveis. Ta pauser, pust og vent med å fortsette til partneren slapper godt av. Da får også vevet god tid til å utvide seg.

Det finnes en teknikk som heter «silent duck». Der samler du alle fingrene slik at de blir smalest der du fører de inn for så å utvide seg.

 

For viderekommende er «punchfisting» populært. Da fører man hele knyttneven inn samtidig. Dette er en teknikk som kun bør brukes om man har gjort dette e stund og varmet godt opp.

Om man ikke ønsker å bruke sin egen hånd på partneren sin eller vil prøve dette ut alene finnes det egne fisting dildoer formet som en hånd. Sjekk de ut her.

Risiko

Fisting er en ekstrem form for sex, og må utføres med forsiktighet. Først og fremst skal det kun gjøres om dette er noe begge ønsker å gjennomføre. Det er stor sjanse for rifter og skader på innsiden av vagina eller i endetarmen. Bruk derfor rikelig med glidemiddel, gjenre et som er ekstra tykt.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og