Freaky Friday – Dominere partner

Det å dominere og å bli dominert er av de fantasiene flest nordmenn har. Derfor vil dagens freaky friday tilfredstille dine fantasier!

 

Nordmenn har blitt frekkere, vi kjøper nemlig sexleketøy som aldri før. Hos Nytelse.no har salget av BDSM-produkter økt med 150%.

– I år kjøpes det bare mer og mer BDSM-utstyr. I sommeren hadde vi en økning på 150% i forhold til første halvår, og i høst har økningen bare fortsatt, smiler hun, og legger til at kunder kjøper ofte 2 eller flere BDSM-produkter samtidig.

Hun er ikke så overrasket over tallene og påpeker at de aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse for bondage, disiplin, dominans, submessiv, sadomasochisme. Oppsummert som samtykkende maktlek.

KJØP FREKT LEKETØY HER

 

Hvordan starte med BDSM?

Ønsket om å starte med BDSM blir ofte vekket av en dragning mot én av de tingene BDSM består av. Mange begynner med sexy undertøy i latex eller lakk og lær. Senere føler de at det er naturlig å etter hvert utforske pisk, håndjern og bondageutstyr. For andre er det den mørke og mystiske stemningen som frister.

 

– Ønsket om å bli dominert eller å dominere, utforske det intense rollespillet som er sentralt i BDSM. Veldig mange syntes også det er spennende å utforske smertegrensen. Å la seg friste og inspirere er en veldig god start, sier Ebbestad.

 

Ebbestad forteller at det finnes mange leketøy som umiddelbart vil sette deg i stemning og hjelpe deg å utforske BDSM. Noe så enkelt som en pisk eller håndjern setter dere i rett modus. Det gir og tydelig signal om hvem som har inntatt hvilke rolle. Bondageutstyr, masker og sexy undertøy i latex eller lakk og lær en naturlig vei å gå videre.

KJØP FREKT LEKETØY HER

Start forsiktig med BDSM

Hvis du er helt i startfasen og bare ønsker en smakebit på hva verdenen av BDSM kan tilby, så er bondage, ulike bondage-pisker og undertøy noe som virkelig setter stemningen og som er verdt å utforske!

Steg nr. 2 vil for mange være å pirre hverandre med ulike følelser av berøring mens man har maske eller blindfold. På den måten vil følelsen bli forsterket og nervene vil jobbe på høygir! Kilefjærpinwheel og ulike pisker vil føles helt annerledes og være mer spennende hvis man er bundet og bærer et blindfold.

Etterhvert vil det kanskje føles naturlig å prøve munnballfetishutstyr og kanskje også elektrosex, men her er kommunikasjon viktig! Fortell hverandre hvor grensene går og hva som føles godt.

Dominant

Den personen som har kontrollen og som tar ledelsen, er den dominante. Personen har gjerne en streng fremtoning, ofte som et rollespill.

Underdanig

Den parten som ønsker å gi fra seg all kontrollen til den andre parten er den underdanige. Som underdanig adlyder du den dominante parten, men du skal ikke finne deg i hva som helst. Fortell om dine grenser på forhånd, så blir det lettere å leke med grensene som er satt!

KJØP FREKT LEKETØY HER

KJØP FREKT LEKETØY HER

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og