Forbudt kjærlighet

Nå er jeg midt oppi det. Skal jeg trekke meg, eller skal jeg kjøre på? Vi kan ikke se noe som helst rundt oss, alt er helt mørkt og vått. Vi står her sammenklemt og nakne uten å vite helt hva som kommer til å skje. Jeg vet det smarteste er å trekke seg unna uten å gjøre noe som helst, men samtidig tenker jeg; kan det være så ille da?

Vi tullet og snakket sammen. Alle hadde fått i seg en god mengde med alkohol og stemningen var bra. Kvelden startet med at jeg ble plukket opp av stebroren min og vennene hans. Vi tok oss en biltur i snøværet og hørte på musikk. Jeg satt ved siden av stebroren min som jeg hadde fått litt annerledes kontakt med den siste tiden. Det var noe mellom som vi ikke helt kunne forklare, akkurat som om vi flørtet litt. Jeg prøvde å legge litt skjul på det, men ville samtidig få enda litt bedre kontakt med han. Plutselig kjente jeg en hånd på låret mitt. Det var stebroren min. Jeg løftet hodet opp og møtte blikket hans. Det var litt mørkt, men vi kunne tydelig se ansiktene til hverandre. Vi var så nærme hverandre, unormalt nærme. Jeg fikk en kriblende følelse gjennom hele kroppen. Hånden varmet det lille området på låret mitt. En god, varm følelse.

Plutselig mistet sjåføren styringen over bilen og vi havnet i grøfta. Snøen sprutet over bilen, og Markus som ikke hadde på seg beltet falt ned på gulvet. Han fikk en liten kul i hodet, men reiste seg opp og begynte å le. Heldigvis klarte vi å komme oss opp igjen på egenhånd uten å måtte tilkalle hjelp. Alle sammen var i like godt behold om vi ser bort fra den lille kulen til Markus.

Det tok ikke lang tid før vi bestemte oss for å reise hjem til Markus og fortsette festen der. Markus er bestekompisen til stebroren min og meg, og vi har kjent han i årevis. Han er i grunn som en bror for oss. Vi fikk med oss en kompis av stebroren min også, Daniel heter han. I grunn var alle sammen gode venner og hadde det moro sammen, selvsagt hjalp alkoholen litt til også. Vi slang oss ned på sofaen og tømte flere flasker med øl og annet godt. Markus og stebroren min startet etter hvert opp et lite strippeshow for oss, noe Daniel likte veldig godt siden han er homo. Guttene gjorde som veldig mange andre gutter gjør, dasker pungen sin i trynet på hverandre. Markus satt seg på fanget til Daniel og ga han en heftig lap dance i kun bokseren. Daniel var helt i ekstase. Jeg kunne se en kul i buksa til Daniel da Markus reiste seg igjen. Markus satt seg deretter ved siden av meg og slang armen sin rundt meg. Jeg kunne selvsagt ikke la være å ta en titt på han, for den kroppen så ut til å være i bra stand.

Vi bestemte oss plutselig for å gå inn på badet, alle fire. Daniel slo av lyset og lukket døren bak oss. Vi kledde deretter av oss alle klærne og ble stående nakne sammen midt i rommet. «Vi går inn i dusjen da», kom det fra Markus. Ingen hadde noe imot det så vi snublet oss frem til dusjen. Vannet kom på og rant nedover de nakne kroppene våre. Det føltes så godt da vannet traff huden. Jeg tenkte ikke så mye over hva som skjedde, alt føltes helt naturlig der og da. Det var dårlig plass i dusjen så vi måtte stå tett inntil hverandre, noe som ikke plaget meg eller noen av de andre. Guttene tullet med hverandre og stemningen var fortsatt helt på topp. Jeg rakk ikke å tenke lenge før jeg kjente en hånd komme oppover låret mitt. Jeg visste ikke riktig hvem sin hånd det var, for det var jo trossalt tre andre der enn meg. Hånden kom bare lengre og lengre opp, helt til den berørte kjønnsleppene. Jeg kjente en kriblende følelse i hele kroppen, en god kribling. Det var en spennende følelse av og ikke helt vite hvem det var, samtidig som jeg hadde mine mistanker og håp om hvem det kunne være.

Nå står vi her sammen, i en liten dusj i et mørkt rom. Vi har stått her en stund, men vannet har fortsatt ikke rukket å bli kaldt. Jeg beveger hånden min litt til høyre og kommer plutselig borti pikken til Daniel. Jeg tar tak i den for moro skyld og kjenner at den er stiv. Jeg ler litt inni meg. Hånden min blir værende og beveger seg sakte opp og ned. Den har en fin størrelse, det skal han ha. Jeg stopper ikke. Av en eller annen grunn sier ikke Daniel noe på det. Kanskje han ikke har noe imot at en jente også tar på han en gang innimellom. Jeg kjenner noe berøre det venstre låret mitt. Noe hardt. Jeg tar andre hånden min for å kjenne. Jeg får et stikk inni meg. Jeg tar tak i den. Jeg vet så godt hvem det er. Jeg står nå med begge hendene fulle. De går opp og ned i jevnt tempo mens jeg har en litt blandet følelse inni meg. Uventet kjenner jeg noen berøre meg. Jeg vet ikke hvem det er med en gang, men hånden sklir nedover magen min som er smurt inn i såpe blandet med noe glidemiddel guttene sprutet rundt med for kort tid siden. Hånden har nå sklidd helt ned til trusekanten og nærmer seg kjønnsleppene. Så blir den borte. Jeg hører svak fnising rett ovenfor meg. Det er helt klart Markus. Jeg blir nesten litt irritert over at han ikke fortsatte, samtidig som det er en liten lettelse.

Guttene er høylytte og snakker og roper i munnen på hverandre. Jeg står der fremdeles med hendene opptatt på hver sin side av kroppen min. Jeg lukker øynene og løfter hodet opp så vannet renner nedover ansiktet mitt. Jeg føler meg fri selv om jeg blir presset sammen fra hver sin side av to nakne gutter. Så kjenner jeg en hånd på låret. Den går sakte oppover. Denne gangen merker jeg fort hvem det er. Stebroren min snur seg litt mer mot meg, jeg kan merke det. Hånden beveger seg lengre og lengre opp. Kriblingen kommer tilbake igjen og plutselig smetter to fingre inn. Jeg glipper sakte taket i pikken til Daniel og senker hodet sakte.

Fingrene beveger seg først i rolig tempo før farten øker raskt. Jeg mister nå taket i pikken hans og kjenner den bevege seg sakte mot kjønnsleppene mine i det vi snur oss mot hverandre. Plutselig smetter den inn. Jeg får en støkk inni meg og kniper munnen igjen. Hodet mitt løfter seg opp igjen og møter leppene hans. De er myke og gode. Daniel og Markus står ved siden av og tuller med noe såpe. Jeg bryr meg lite om hva som skjer rundt meg nå. Det er kun en ting jeg fokuserer på. Jeg kjenner pikken gå ut og inn mens hendene hans tar tak i mine og løfter dem opp. Jeg blir trykt oppover veggen i dusjen. Der skjedde det. Det som egentlig ikke skulle skje, men som likevel føltes så riktig. Jeg har sex med stebroren min.

Plutselig blir lyset skrudd på. Han trekker seg raskt ut igjen. Alle snur seg mot døra, og der står han som kjørte oss hit. Han skulle bare si hade til oss. Uten at de andre hadde merket noe til hva som egentlig skjedde går vi ut av dusjen, og røsker til oss hvert vårt håndkle. Vi surrer det rundt de våte kroppene våre, og Daniel og Markus går ut i stua og tar tak i hver sin ølflaske før de slenger seg ned på sofaen. Jeg snur ryggen til døra og skal tørke meg. Så smeller døra igjen bak meg og håndkleet mitt blir dratt ned. Jeg kjenner en hånd rundt meg som raskt tar et godt grep i meg.

Fingrene beveger seg inn og ut, raskere nå enn i sta. Nå også analt. Jeg biter meg i leppa mens hans stadig øker tempoet. Det tar ikke lang tid før jeg blir snudd rundt og presset opp mot veggen. Fingrene glir ut igjen og byttes ut med pikken hans. Glidemiddelet er der fremdeles og gjør at kroppen våre glir enda lettere mot hverandre. Det føles fantastisk. Han knuller meg som en Gud. Jeg kjenner en god følelse som blir sterkere og sterkere. Jeg kommer snart, sier jeg til han. Han tar tak i håret mitt og drar i det. Det tar ikke lang tid før jeg klemmer til hendene hans kniper igjen munnen for å ikke bråke for mye. Han trekker seg ut igjen, og jeg setter meg ned på knærne foran han. Jeg tar et godt tak rundt pikken hans og fører den sakte inn i munnen. Jeg bruker andre hånden min til å massere ballene hans samtidig som jeg kjenner pikken gå inn og ut av munnen.

Plutselig tar han tak i håret mitt igjen og presser hodet mitt helt inntil seg. En varm væske fyller munnen min. Vi legger oss ned på sengen og han legger armene sine rundt meg. Vi sovner litt, men våkner igjen etter en liten stund av et høylytt dunk fra stua. Det må ha vært Daniel som falt ut av sofaen. Stebroren min tar tak i hodet mitt og presser leppene sine mot mine. Kriblingen kommer tilbake igjen, og jeg vet nøyaktig hva som kommer til å skje…

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.