Festivalsex i Kristiansand

Denne sommeren har vært spesielt magisk, det kan vi vel være enige om? Men for Lara var det én spesiell sommernatt som ble helt utenom det vanlige. Hun kommer aldri til å glemme hvordan Tim ga henne tidenes orgasme, mens musikkglade sørlendinger skålte i øl og danset rundt dem.

Hun hadde vært på Palmesus festivalen i Kristiansand mange ganger, og hver gang var det like vellykket. Musikk, sol, sørlandet, øl og deilige smil så langt øyet kan se!
Hun slengte den blomstrete bagen over skulderen og gikk opp den gruslagte veien til huset. Hun skulle overnatte hos en venninne mens hun var på sørlandet og hun visste at festen var i gang allerede nå. Hun hørte musikken flyte ut gjennom vinduet og hun kunne se venninnen ligge på verandaen å sole seg.
«Hallo, Siri!»
Venninnen spratt opp når hun hørte Lara’s stemme. «Heeei! Herregud, er du klar for tidenes festival eller?! Så sykt fin du er!»
Venninnens blikk målte Lara opp og ned. Lara visste at hun så dødsbra ut i dag. Hun var deilig solbrun, hadde verdens deiligste rumpe i verdens korteste skjørt og selv om toppen dekket hele overkroppen og egentlig sømmet seg på alle måter, så kunne man se de faste brystene og knoppene hennes gjennom stoffet. For hvem bruker vel BH om sommeren?
De tok seg noen øl før de slang seg på hver sin sykkel og suste innover mot byen. Kristiansand var smekkfull av folk og stemningen var deilig! Solen skinte og det var bare overkropper og solbrune ben overalt.

En times tid senere satt de i sanden med vennegjengen til Siri. De var en høylytt gjeng som konkurrerte om å fortelle de beste historiene, men det var stadig Lara som var i sentrum. Det var kanskje ikke så rart? Hun var morsom, selvsikker og det blonde håret flommet nedover skuldrene når hun beveget seg. Hun var ikke den som snakket mest, men når hun først satt i gang å fortelle så var hun en vanvittig historieforteller.  Folk lo seg skakke og Lara elsket oppmerksomheten.
Men det var kanskje èn persons oppmerksomhet som hun fisket mest etter. Tim.

Tim var 24 år og nydelig! Faren kom fra Spania og Moren fra sverige, så Tim hadde absolutt vært heldig med genene. Isblå øyne, mørkt hår og verdens dypeste brunfarge. Det så ikke ut som om han hadde gjort noe annet enn å trene hele vinteren, og med verdens største smil sjarmerte han de fleste.

«Noen som blir med å kjøpe mer øl?»
Ordene danset nesten ut av munnen til Tim. Han hadde bodd i området rundt Kristiansand hele sitt liv, så det hadde blitt vaskeekte sørlending av han.
Lara grep sjansen når hun skjønte at ingen andre kom til å gjøre det.
«Det er bare vi to som drikker så mye øl vet du», sa hun og la armen klønete rundt skulderen hans. Han lo. Den bittelitte spinkle jenta som prøvde å legge armen rundt han. Hun nådde ikke opp engang.

De gikk aldri tilbake til resten av vennegjengen. Øl ble kjøpt inn og en ekstremt flørtete tone ble etablert. De ble stående litt å snakke de to, og etter hvert satt de seg ned. Hele tiden nærmet de seg hverandre. Det var flørt og humor hånd i hånd.
«Skal du ha en øl til?» Sier Tim.
«Jeg kan bli med deg, det er jo livsfarlig for sånne små gutter som deg å gå rundt her helt alene», sier Lara med glimt i øyet.
«Åja, for du har så mye å stille opp med hvis noen slemme sørlendinger skulle angrepet meg?», smiler Tim.

Lara øyner en slags sjanse. En sjanse til å være enda nærmere Tim. For hun kjenner i hele kroppen av hun må ha han. Hun MÅ kjenne hans hud mot hennes. Hans vekt over henne.
Hun kaster seg over Tim og setter seg over fanget hans. Hun dytter han bakover og legger armene hans i gresset.
Han ler. Hun setter opp en alvorlig mine.
« Og hvis jeg ikke hadde likt deg så godt så hadde jeg blitt voldelig», sier hun.
«Så du liker meg godt?» Svarer Tim hovent.
Pulsen til Lara øker. Hun kjenner hans lår mot musa hennes. Det er egentlig ikke seksuelt, mens så er det det allikevel.  Hun hører sitt eget hjerte hamre. Tim slutter å smile. Det er som om han ser hva Lara tenker. Han gjør et dårlig forsøk på å reise seg. Prøvde han å kysse henne kanskje? Uansett så fortsetter Lara å holde han fast. Han klemmer låret tettere mot musa hennes. Nå er det ikke tvil om at de tenker det samme. Han snur hodet mot armen hennes og legger munnen mot armen hennes. Det er ikke et kyss, og ikke et bitt, men noe midt imellom.
Lara kjenner at hun blir rød i kinnene og biter seg i underleppen.
Hun lener seg litt nærmere han. Kjenner hvordan han lukter. Hun lar håret falle nedover så det danner en slags hule. En hule hvor det bare er Lara og Tim sitt ansikt. Det er som om ingen i verden ser dem, selv om tusenvis at unge musikkelskende mennesker tramper rundt dem, bare cm unna faktisk.
«Lara», hvisker Tim mykt.
«mm?»
«Hvis du kysser meg nå, så blir jeg hard…»
Tim titter rundt seg, som om han minner Lara på at de fremdeles er midt i en folkemengde. Men Lara enser ingenting annet enn Tim. Hun blir så satt ut av at han er så direkte. Og hun blir kåt av tanken på hans kuk som presser inn i henne. Hun lener seg ned å kysser han florlett på munnen.
Hun kjenner hvor varm han er , og hun kjenner at han trekker pusten for å ta inn lukten av henne. Han slipper et lite stønn.
Han griper rundt håndleddet hennes og fører hånden hennes bestemt ned mot kuken. Den er hard nå. Igjen tvil om det. Hun griper tak, og han stønner mer.

De blir revet ut av sin lille verden av at noen sparker til dem.
«Oi, sorry!» Åpenbart drita. Åpenbart helt jævla blinde for den seksuelle ladningen.
«Faen se deg for!»
Tim gnir seg på skulderen.
Bandet de har ventet på går på scenen og Tim reiser seg og slenger Lara over skulderen. Han småløper med henne bortover til sceneområdet. Han stopper der hvor kanskje det er mest mennesker og setter henne ned helt inntil seg. Men han slipper ikke. De sterke armene hans holder henne og hun drar en hånd gjennom håret hans.
Da klarer ingen av de å styre seg lenger. De forsvinner inn i et dypt kyss. Tungene leker. De kan ikke komme tett nok på hverandre. Hun vil ha han NÅ. Hun vil kjenne smaken av manndommen hans, hun vil bli dratt i håret og hun vil kjenne han trenge inn i henne.
Men det går ikke. Ikke her. Ikke nå. Det er tusenvis av mennesker overalt.
Heldigvis er det ingen som enser Lara og Tim midt i folkemengden. De rundt står enten å synger skjærende med til musikken, eller så er de opptatt med egen klining.

 

Lara drar en hånd over kuken til Tim. Den er steinhard og trygler nesten om å få slippe ut av shortsen.  Kroppen til Lara har tatt helt over. Lysten i henne er så vanvittig sterk.  Hun biter Tim i øreflippen mens hun hvisker «Ta på meg». Så fører hun hånden hans opp under skjørtet sitt. Gjennom trusestoffet kan han kjenne hvor våt hun er. Instinktene til Lara er sterkere enn folkeskikken akkurat nå. Hun driter i alle rundt seg. Det eneste hun bryr seg om er egen lyst. Hun åpner opp shortsen til tim og verdens hardeste kuk treffer henne på hoften. Hun står så nær han at ingen kan se det bankende lemmet hans.
Hun tar hånden i baklommen sin og griper fatt i telefonen. Den slipper hun ned på bakken ved siden av seg og smiler til Tim. Hun bøyer seg ned for å «hente telefonen». På vei ned gaper hun over kukhodet hans. Den smaker vanvittig godt. Endelig fikk hun en liten bit av denne mannen som kroppen hennes desperat krever. Hun tar han dypt inn i munnen. Det er ingen som kan se det. Håret hennes er i veien og det er for mye folk som står for tett. Hun griper telefonen og på vei opp tar hun en prøvesmak til. Før hun reiser seg helt spytter hun på kuken hans for å fukte den.
Når hun kommer opp kaster han seg over henne. De kysser intenst mens hun runker han med hånda som er klemt mellom dem. Spyttet hennes fungerer perfekt som glidemiddel og han elsker hvert eneste sekund. Han plasserer et ben mellom hennes ben og hun gnir seg mot han. Hun kjenner at det ikke skal mye til før orgasmen velter opp i henne. Hun kan ikke huske å ha vært så kåt før. Men det må ha noe med at det er så vanvittig ulovlig. Ingen kan se hva de holder på med nå! De kan havne i fengsel! Det er nesten litt for spennende.

Tim tar skjorten sin og knyter rundt livet til Lara. Den blir hengende omtrent ned til anklene hennes. Så løfter han henne opp så hun blir hengende rundt livet hans. Hun vipper undertøyet sitt til side og slipper seg hardt ned på staken hans. Ingenting går mykt og forsiktig for seg nå. De er for kåte til det..
Så knuller de. Der. Midt mellom haugevis av folk. Ryggen til Lara er nær et annet menneske. Men allikevel er det ingen som merker hva som skjer. Det ser bare ut som om Tim og Lara danser. Litt klønete dans kanskje, men..
Lara tar en rask kikk på de rundt seg. Flere av jentene har blitt løftet opp, for å se scenen bedre. Eller?
Tim tar henne hardt. De store hendene hans har grep om rumpa hennes og det er virkelig med full kraft han lar henne gjennomgå. Og Lara elsker det!

Hun kjenner at orgasmen begynner å bygge seg opp, fort! Men i samme øyeblikk trekker Tim seg ut og setter henne ned. Hun hiver etter pusten. Ikke la dette stoppe nå!
Men da fisker han frem telefonen fra baklomma hennes igjen og slipper den ned ved føttene til Lara.
Hun lurer på hva som skjer..
Tim bøyer seg ned og griper telefonen. Han drar hendene oppover lårene hennes slik at skjørtet blir brettet opp. Tim reiser seg sakte igjen og på vei opp drar han en varm tunge over klitten hennes. Det er som om tiden står stille. Lara kjenner den varme pusten hans mellom lårene og tungen som presser hardt mot henne. Og det er nok.
Orgasmen velter opp i Lara. Hun var så kåt at det ikke skulle noen ting til! Hun må støtte seg på skuldrene til Tim. Han skjønner hva som skjer og reiser seg slik at hun kan stønne inn i den store brystkassen kan. Han legger hendene mot skrittet hennes og masserer klitten hennes gjennom orgasmen. Aldri før har Lara opplevd lignende. Rundt de er det ingen som skjønner noenting, men inni Lara er det en storm. Hun kjenner fitta trekker seg sammen støtvis og den kilende følelsen som er varmt og kald, og som nesten får knærne hennes til å svikte.  Hun slipper et langt stønn og Tim holder henne oppe i de sterke armene sine. Når orgasmen ebber ut blir Lara svak og synker sammen.
Nå er det hans tur. Men ikke her. På tide å finne et sted hvor de to kan være helt alene…

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,