En våt vår!

Jeg trengte ikke lukke opp øynene engang for å skjønne at det regnet, i dag også! Jeg snudde meg i sengen og kjente den varme huden hans mot min. Jeg la meg rundt han, som om jeg hadde noen som helst sjanse til å være store-skje. Jeg strøk fingrene mine over brystkassen hans og videre nedover magen. En bankende hard ereksjon møtte fingertuppene mine og jeg smilte for meg selv. Jeg visste ikke om han fremdeles sov eller om han kunne kjenne hvordan hånden min fant stoltheten hans. Jeg måtte bare kjenne!

Den var stor, varm og jeg kjente hvordan den pulserte i hånden min. Jeg dro hånden prøvende opp og ned et par ganger, og da snudde han seg endelig og så på meg med søvnen hengende tungt over seg.
«Er det god morgen du prøver å si eller?» Så smilte han stort.
Han snudde seg mot meg og la armene rundt kroppen min. Jeg ble liten i hans store favn, noe jeg elsket. Jeg følte meg liten og feminin sammenlignet med hans store kropp. Han kysset meg dypt og jeg dro fingrene gjennom det halvlange håret hans. Jeg hørte hvordan regnet høljet ned utenfor vinduet og jeg måtte flire; jeg visste om et annet sted som var i ferd med å bli nesten like vått!

Jeg la det ene benet over låret hans, og flyttet meg nærmere han. Musa mi traff låret hans og jeg strøk meg hardt mot han. Musa mi hungret etter oppmerksomhet, og når den hovne klitten min ble gnidd mot låret hans så føltes det helt fantastisk! Han digget hvordan jeg tryglet om berøring, ingen tvil om det. Han ertet meg med kyssene. Sugde og bet meg i leppen, som et hint om hva han egentlig kunne gjort med den overkåte musa mi.
Men to kan leke den leken….

 

Jeg vred meg ut av favnen hans og la meg på kne over han. Så dro jeg tungespissen over den harde staken hans. Sakte. Når tungen nådde kukhodet dro jeg den en ekstra runde rundt og kjente den herlige smaken av mann. Min mann. Han stønnet svakt og løftet hoftene mot meg. Men nei, han skulle ikke få det så lett..
Regnet utenfor traff ruten hardt, men inne var det i ferd med å bli varmere!

 

Jeg blåste lett på ballene hans, før jeg kysset dem mykt. Av og til dro jeg en hånd over staken hans, og tungen over penishodet. Noen ganger lot jeg bare penisen hans stå stramt oppover magen han mens jeg kysset den veldig, veldig lett.
Jeg reiste meg og sto på kne foran han. Jeg ville minne han på det kunststykke av et kvinnemenneske han hadde med å gjøre. Jeg lot hendene gli over kroppen min. Jeg tok de store brystene i hendene og masserte de hardt mens jeg så mannen min rett i øynene. Jeg tok brystvortene mellom fingrene og kløyp hardt i dem, mens jeg bet meg i leppen. Han speilet bevegelsen min, og bet seg i leppen han også. Av ren lyst og savn etter kroppen min.
Den ene hånden min faller ned mot underlivet mitt og jeg sprer leppene med to fingre. Han åpner munnen lett og gisper. Jeg begynner å massere klitten min sakte, mens jeg holder blikket hans. Jeg stikker to fingre i munnen og fukter dem litt før jeg begynner å massere igjen. Han reiser seg halvt opp i sengen og jeg ser at han er klar til å kaste seg over meg, men jeg stopper han med den ledige hånden og dutter han ned i sengen igjen. Jeg kryper over kroppen hans og setter meg over brystkassen hans, så jeg låser hans armer fast med mine ben.
Jeg senker meg ned, så fitta mi treffer huden hans, og når jeg reiser meg igjen har jeg satt et tydelig vått spor. Mannen min gliser fra øre til øre.
«Jeg må ha deg» hvisker han. Jeg setter meg lenger opp og så musa mi treffer leppene hans. Jeg drar meg over munnen hans og jeg må stønne av glede. Dette er noe av det beste som er! Jeg har full kontroll og han må bare gi!

Han får hendene sine løs og han griper tak i rumpa mi. Ivrig masserer han den mens han slikker meg hardt og brytalt, akkurat slik jeg vil ha det. Jeg lener meg mot veggen foran meg og rir ansiktet hans mens jeg nyter. Dette er en perfekt start på dagen. Regnet har blitt kraftigere, og lyden blir på en måte soundtrack til hvordan jeg fæler meg. Uendelige mengder med fuktighet som er umulig å stoppe!

Jeg oppdager hvordan den luringen har sneket seg til å ta på seg selv. Den store hånden dras over kuken hans, bestemt. Det får det til å renne over for meg også. I løpet av sekunder har jeg flyttet meg og senker meg ned på den store pikken hans. Jeg kjenner hvordan det sprenger, han er så stor. Når han omsider er inne stønner jeg av lyst og begynner å ri han mens jeg masserer klitta mi. Han følger med fra orkesterplass!
Igjen og igjen støter han inn i meg og for hver gang er jeg nærmere orgasme. Til slutt orker jeg ikke vente lenger og jeg rir han med en voldsom kraft mens jeg masserer den hovne klitorisen min. Når orgasmen velter opp i meg begynner hele kroppen min å riste og jeg kjenner hvordan jeg bare vil ha han inni meg. Det føles helt fantastisk! Han klyper meg i brystvortene og jeg kjenner hvordan blodet strømmer opp i hodet mitt og gjør meg varm i kinnene.

Når orgasmen min roer seg og jeg får samlet meg klyver jeg av hingsten min og tar penisen hans i munnen. Han smaker godt. Mine smaker. Jeg suger han slik jeg vet han liker det. Litt hardt men med mye fuktighet og tunge. Etter noen sekunder kjenner jeg hvordan han fyller munnen min med den varme væsken.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du