En perfekt bryllupsnatt?

Forventningene er skyhøye, men hvordan blir egentlig bryllupsnatten?  Planen er selvsagt alltid at dette skal være natten brudeparet husker for alltid. Sexen skal være så romantisk, fantastisk og brennheit at de for evig og alltid kan se hverandre inn i øynene med et lurt smil om leppene. Men det er svært sjelden der blir så romantisk og brennhett, dessverre. En bryllupsfeiring kan ende med at det eneste som er brennhett er skytteltrafikken mellom sengen og toalettet. Man har ikke spist skikkelig på flere dager, og når dagen går mot slutten er man så klar for en skikkelig fest at man heller i seg alt for mye alkohol. Og hvis du unngår de store mengdene alkohol, er man uansett så sliten at det eneste man klarer å tenke på er søvn.

Hvordan skal man få bryllupsnatten alle drømmer om?

Bryllupsdagen er en dag hvor man har lagt ned mengder av tid, energi og ikke minst penger for å få en så minneverdig dag som mulig. Man skal ha en skikkelig fest med venner og familie , og i tillegg være klar for en hel natt med dampende sex. Man har ikke lyst til å verken «spytte i glasset» eller trekke seg tidlig tilbake. Så er vi egentlig klar for en ny tradisjon?

Bryllupsnatten er en tradisjon vi ser mange hundre år tilbake i tid. Ekteskapet var ikke fullbyrdet før den fysiske delen var overstått. Ofte skulle man også ha vitner! Men slik er det heldigvis ( ? ) ikke lenger. Og når det vi gjør nå er såpass langt unna det som var utgangspunktet, hvorfor ikke begynne med noe helt nytt?

 

Vent til morgenen etterpå!

Man våkner opp til en ny dag. Forelsket som aldri før, og lykkelig for at den store dagen (nesten) ble det man drømte om. Spis en god frokost sammen og snakk om dagen deres.  Fyll badekaret med deilig skum og varmt vann og slapp av sammen. Hodet er kanskje litt tyngre enn vanlig, så det kan være deilig å ta ting litt med ro. Legg dere under dynen og kos med hverandre, eller ta på dere litt ekstra flott undertøy! Mengder av fint undertøy til henne finner du HER.
Lokaler skal ofte ryddes opp og gaver skal kjøres hjem, men hva med å spørre så mange som mulig om hjelp og heller starte litt senere? På den måten har man litt flere timer på morgenen hvor man bare kan nyte hverandre!

Vær tro mot tradisjonen!

Selvom man kanskje ikke yter maksimalt, ønsker mange allikevel å fullbyrde ekteskapet. Det er jo ikke så rart? Man har nettopp gitt hverandre sitt ja, og hatt en av livets beste dager sammen! Det er klart at det kribler litt ekstra. Hva med å avtale på forhånd at man i løpet av kvelden skal snike seg avgårde en liten halvtime? Man kan også, i løpet av kvelden, ta tempen på stemningen. Har man det helt ufattelig bra, så blir man noen timer ekstra, men kjenner man at det begynner å bli nok, så går man over til vann et par timer før man takker for seg.

Be om hjelp…..

Bryllupsnatten skal være romantisk, om du velger å gjennomføre den slik tradisjonen sier. Så hvorfor ikke be om litt hjelp til å sette scenen? Bor dere på hotell kan du spørre betjeningen om de kan tenne en haug med lys, drysse litt roseblader utover og dempe lyset. Skal dere sove hjemme så vil kanskje en av bryllupsgjestene stikke innom dere på vei hjem å lage litt romantiske omgivelser. Spør de rundt dere som har giftet seg, hva de gjorde og plukk opp tips.

Men uansett hva du velger å gjøre, kan det være veldig spennende hvis en liten gave kjøpt hos Nytelse.no ligger å venter. We-vibe 4 plus er en vibrator for par, som er en perfekt gave til nygifte. Husk også et godt glidemiddel!

Har du gode tips til hvordan man skal løse bryllupsnatten på en elegant måte, skriv det gjerne i kommentarfeltet!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,