En fremmed på stranden

Det var sol og det var varmt. Jeg smilte og nøt vinden i håret mitt. Jeg tråkket fortere, det var bare et spørsmål om tid før jeg var framme. Skal ikke legge skjul på at det var ekstra godt å kjenne sykkelsetet presse hardere mot skrittet mitt når jeg fortet meg. Bare opp den bakken nå og rundt svingen, og så..

Min lille badestrand. Det var ikke mange som visste om dette stedet. Bortgjemt bak skog og skjulte stier som ledet veien, man kan si jeg var heldig som gikk meg bort i forfjor. Jeg var her i fjor og, mutters alene, helt herlig! Her kunne jeg være vill og gal og totalt fri!

Jeg slang fra meg sykkelen og løp mot vannet. Klærne var allerede av meg idet jeg hoppet av sykkelen og jeg lengtet etter å kjenne det deilige vannet mot min varme kropp.’ Mmm, så godt’ tenkte jeg, og tok litt på meg selv. Brystene mine hadde kviknet til av det noe kjølige vannet og niplene mine hadde stivnet. Jeg tok på dem. Masserte meg selv og lukket øynene. Gud, så godt det var å være helt alene!

Håndkleet lå øverst i sekken og jeg la meg ned for å slikke litt sol etter et deilig bad. Øynene var lukket og jeg kjente sola steke meg. Gnei meg litt til rette i sanda og smilte for meg selv. Her lå jeg, helt naken og solte meg! Kjente godt på kroppen hvordan sola gradvis strøk meg over huden og varmet meg. Det var blant annet derfor jeg fort la merke til at sola forsvant og spesielt det at jeg hørte noen kremte ved meg. Jeg sperret opp øynene og dro håndkleet rundt meg, men jeg visste jo at han egentlig hadde sett det meste innen nå.

Jeg kunne ikke helt se ansiktet hans, sola var i bakgrunnen og alt jeg kunne skimte var en kjekk fyr. Han smilte. ’Hei du, bare å lukke øynene igjen, jeg skal ikke gjøre deg noe’ hvisket han flørtende. Og kall meg naiv eller hva du vil, men jeg kjente kroppen stivne av spenning og håpet egentlig på at han skulle gjøre meg noe.. så jeg gjorde som han sa..

’Du er fin’ hvisket han. Jeg skalv litt av spenning. Han satt og så på meg. Nakne meg. Å gud, så glad jeg var for at jeg hadde barbert meg nedentil imorges. Plutselig kjente jeg noe isende mot kroppen min, det rykket i meg. ’Slapp av, bare nyt..’ sa han, og jeg gjorde som han sa. ’En isbit’ tenkte jeg , da jeg kjente han strøk denne kalde kulen mot huden min. Isbiten smeltet på den varme huden min, men han hadde visstnok flere..

Han strøk en rundt brystene mine, jeg kjente nippelene stivne. Han strøk den forsiktig på det venste først, så på det høyre. Jeg kjente vanndråpene renne og pustet ut. Nå holdt han isbiten mellom brystene mine, jeg kjente en hånd gripe tak i den ene puppen min. Han klemte den forsiktig og slapp taket en gang før han klemte igjen, samtidig beveget isbiten seg nedover mot magen. Jeg kjente at han lente seg over meg. Isbiten gikk nedover, og nedover. Kroppen min stivnet idet den gled inn. ’Åh, herregud!’ utbrøt jeg. ’Hyyysj’ hvisket han, ’bare nyt..’ Jeg smilte og kjente hvordan isbiten smeltet inni meg.

Med øynene lukket ventet jeg spent på hva han skulle gjøre med meg nå. Jeg hørte pusten hans nærme seg og forstod fort at han var iferd med å legge seg oppå meg. Det jeg ikke hadde fått med meg var når han hadde rukket å kle av seg helt. Jeg kjente noe hardt og stort presse mot meg, og jeg spredte beina litt. Hørte han ble fornøyd og presset litt hardere. Jeg ventet spent, og merket hvordan han lekte litt med meg. Bestemte meg for å lage et lite rykk og vips.. der var han inne..

Han stønnet, tydelig overrasket over at jeg tok litt av kontrollen han hadde. Jeg lo og så på han. Sola i bakgrunnen gjorde at han så mystisk og spennende ut. Plutselig tok han tak i meg og holdt meg fast. Jeg kjente den store pikken bevege seg sakte inni meg. Frem og tilbake. Inn og ut. Jeg stønnet svakt. Han pumpet fortere nå, og hardere. ’Ååhh..’ skalv jeg. Han holdt meg nede og pumpet forterte og fortere. Jeg kunne også kjenne hvordan han hadde begynt å skjelve inni meg, hvordan orgasmen hans bygget seg opp, og jeg smilte.

Jeg kjente plutselig et vått kyss mot leppene mine. En tunge som presset seg inn i munnen min. Vi kysset. Det var et vått og herlig kyss, men det beste var at han ennå gikk inn og ut av meg. Jeg prøvde å dytte han vekk litt, men merket fort at jeg måtte bare underkaste meg. Han holdt meg fast og ville gjøre seg ferdig. Jeg hadde jo egentlig ikke noe imot det heller.

Nå gikk det veldig fort og. Han pumpet hardt. Inn. Og ut. Jeg kjente hvordan han gikk helt til bunns hver gang han presset seg inn igjen. Hvordan hodet banet seg vei inni meg. ’Mmhh’ nøt jeg og vred meg litt i sanden. Orgasmen presset på og jeg visste at dette kom til å bli tidenes beste. Han fortsatte å holde i meg og gi alt han kunne. Jeg kjente svetten mot huden min og trakk han nærmere inntil meg.

’Fortere!’ ropte jeg. Han adlød og det ble fort mer intenst. Jeg skalv og stønnet høyt. ’Hardere?’ spurte han ertende. ’JAAA!!’ hylte jeg, og kjente hvordan han presset seg inn enda en gang. Hvert støt brakte orgasmen nærmere. Han stønnet, og pumpet fortere enn noensinne. ’Jeg kommer!’ ropte jeg. Han fortsatte å pumpe like hardt. ’Jeg skal nok gi deg litt ekstra på veien’ sa han og sprutet inni meg, idet jeg selv også kom. Jeg ristet og skalv og prøvde å få igjen pusten. Han la seg ned ved siden av meg. Han pustet tungt.

Jeg reiste meg opp plutselig. Han så på meg. Jeg tok på meg klærne og hev på meg sekken. Han satte seg opp og så forundret på meg. Jeg klatret på sykkelen, og syklet noen meter før jeg stoppet. Jeg snudde meg. Han satt igjen og måpte. Jeg smilte til han; ’Samme tid og sted imorgen?’ Ansiktet hans lyste opp i et stort glis.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og