Du liker det røft

Det er en kald vinterdag i februar. Vi har akkurat vært på afterski. Vi sjangler oss hjemover til hytta, gjennomsvette og vi går på snørra annenhver meter. På veien hjemover finner jeg en lang pinne og løper rundt å veiver med den. Jeg slapper rompa di  forsiktig. Du hyler til og jeg ler.  Endelig tilbake på hytta finner du ut av du vil ta deg en dusj. Du går inn på badet og setter på vannet.

Du kler av deg før du roper på meg og lurer på om jeg kan hjelpe deg med å få av deg superundertøyet. Jeg hjelper deg og går ut igjen. Du går inn i dusjen og kjenner det deilige vannet strømme nedover langs den praktfulle kroppen din. Det er varmt og du ser ingenting utenfor. Du steller deg med ryggen til dusjkabinett døren. Plutselig blir det mørkt. Du skriker og roper «PK, skru på lyset igjen»!. Intet svar. Plutselig kjenner du en liten bris fra et kabinett som åpnes opp. Du kjenner plutselig to hender på skuldrene dine som begynner å massere deg. Du skvetter til og kjenner små lette kyss nedover nakken mens du samtidig kjenner vannet renne nedover langs kroppen.

Jeg hvisker inn i øret det «du er så sykt deilig, jeg vil inni deg, jeg vil utføre mirakler på deg» og du kjenner du blir våt av tanken. Før du rekker å respondere kjenner du hånden min gå sakte men sikkert oppover langs halsen din. Jeg snur deg rundt og lener deg inn mot veggen. Der står vi nakne, våte. Jeg tar et fast men ikke for hardt grep om halsen din før jeg kysser deg. Det er et intenst kyss. Du kjenner de varme leppene mine mot dine.

Jeg binder deg fast til hvert hjørne av sengen. Der ligger du i stjerneformasjon og hjelpeløs. Jeg finner en fjær å stryker deg sakte nedover fra halsen og hele veien ned på innsiden av låret. Du kjenner hjerte banker. Du er søkk våt der nede. Fjæren har ikke stoppa. Du kjenner den skli sakte opp og med langs den halv våte kroppen din. Plutselig kjenner du tungen min på klitorisen din. Jeg ligger å slikker deg intenst mens du stønner for harde livet du kjenner du er drit kåt. Alt du vil er at teasingen skal stoppe og du skal knulles helt til du er utslitt. Mens jeg slikker deg på en intens måte kjenner du jeg gjør de sykeste «kom hit»-bevegelsene inne i fitta di. Du stønner ukontrollert.

Plutselig kjenner du noe som drypper ned på deg. Du skvetter til og jeg sier det bare er olje. Jeg stryker deg nedover langs ryggen før jeg knar nakken din godt. Du kjenner den er øm etter det intense håndgrepet i dusjen. Etter å ha massert deg en god stund sklir hendene mine lenger og lenger ned mot rompa di. Jeg starter å kna rompa di og gir deg en rompemassasje. Jeg smører rompa di inn med olje før jeg smacker den hardt. Du skriker til, både av overraskelse og nytelse. Jeg tar hånden mellom beina dine og stryker deg forsiktig på innsiden av lårene og oppover langs fitta di. Du er allerede kjempe kåt.

Jeg fortsetter å slå rompa di. Man kan se håndmerket mitt på rompa di nå. Jeg kaster deg rundt og går ned å slikker deg igjen. Jeg starter å kysse fitta di lett. Jeg slikker klitorisen din intenst mens jeg stryker deg opp og ned langs låret. Du stønner høyt, du smiler fra øre til øre og er helt i himmelen. Du kjenner du er veldig nærme. Rett før du kjenner at du kommer stopper jeg. Du blir forfjamset og setter deg opp. Jeg ser lurt på deg før jeg dytter deg ned og fortsetter å slikke deg, jeg har to fingre i deg og jobber hardt. Du stønner høyt og jeg nyter hver eneste lyd.. etter hvert greier du ikke holde deg lenger du klorer deg fast til lakenet og stønner for full hals.

Du reiser deg opp og er helt i himmelen. Du kaster meg rundt og angriper meg. Du presser leppene dine mot mine. Du kysser meg nedover langs halsen og jeg holder godt på rompa di. Du slikker meg nedover langs magen og sakte men sikkert putter du pikken min i munnen. Du suger den grovt. Jeg tar tak i håret ditt og riser deg å rumpa med den andre. Det kommer et lett stønn når du blir spanka. Du suger meg intens og bruker tungen og leppene på en måte ingen andre har gjort før. Jeg kjenner jeg kommer til å sprute. Jeg stønner lett at jeg kommer. I det jeg spruter deepthroater du og jeg skvetter til. Kuken min er fortsatt hard. Du ser opp på meg og jeg møter blikket ditt. Du setter deg oppå og pikken min sklir lett inni deg. Du rir den kraftig. Du gjør noen syke hoftebevegelser ingen andre kan.

Jeg spanker deg hardt mens du rir. Etterhvert tar jeg over kontrollen og trekker deg ned mot meg mens jeg tar et hardt og fast grep om rompa di. Jeg knuller deg og du greier nesten ikke holde følge. Etter en god stund med intens penetrering kaster jeg deg rundt og knuller deg doggy. Hele senga rister og stønningen din kan høres på en mil unna. Du skriker nærmest. Jeg tar tak i hoftene dine og øker tempo enda mer. Hele hytta rister nå.

Vi kommer nesten samtidig, jeg kjenner igjen lydene dine og vet når jeg kan slippe meg fri. Det pulserer i fitta di nå og du gråter av glede. Jeg elsker hvor mye du setter pris på litt hard håndtering! Dette var virkelig fantastisk!

Denne novellen er sendt inn av Tommy. Ønsker du å få publisert din novelle? Send den til novelle@nytelse.no. Alle publiserte noveller blir belønnet med et gavekort på 500,- som kan brukes hos Nytelse.no.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.