Dominert. Hardt.

Klokken nærmer seg 01, og dansegulvet er tettpakket. Jeg er ute med noen venner og kjenner alkoholen bruse behagelig i blodet. Jeg er ikke full, bare brisen og i godt humør. Glad og lysten på sex, slik det ofte blir når man er ute på byen.

Jeg svinger meg på dansegulvet og føler meg sexy. Kjenner fremmede menneskers blikk gli over kroppen min. Det er ikke de som interesserer meg. Det er deg jeg vil ha. Du som står der på andre siden av gulvet og skuer utover lokalet. Det er noe ved deg som fascinerer meg. Kanskje det er den markerte kjeven eller de brede skuldrene. Mulig det er det tynne stoffet i t-skjorten din som skjuler en veltrent overkropp. Det som får meg til å bestemme meg for at det er deg jeg vil ha, er imidlertid ikke din vakre fysikk. Det er blikket ditt. Blikket som er insisterende og selvsikkert når det møter mitt. Med øyekontakten utfordrer vi hverandre, prøver nærmest å stirre hverandre i senk. Jeg vil ha deg, og du vil ha meg. Det er jeg sikker på.

Jeg danser meg bort mot deg med sensuelle bevegelser. Tar dette som en utfordring. Du kan da ikke være så streng? Jeg smyger meg rundt deg. Ertende gnir jeg meg forsiktig mot deg, før jeg skaper litt avstand og danser foran deg. Jeg danser for deg, og bare deg. Jeg beveger hoftene i sirkler og åttetall, inspirert av salsaens sensuelle trinn.

Du danser med. Vi leker med hverandre, erter hverandre. Jeg danser meg tett inntil deg, og legger armene om ryggen din. Du smyger dine hender rundt livet mitt, og jeg snurrer meg igjen brått fra deg. Denne gangen setter du en stopper for min lek. Hardt tar du tak i armen min, og snurrer meg tilbake mot deg. Du låser meg i armene dine, og ser meg i øynene med et halvveis strengt, halvveis lekent blikk. Jeg aner at dette kommer til å bli en lek om dominans, og jeg gleder meg.

Uten å ha utvekslet et ord forlater vi utestedet sammen. Du foreslår å dra hjem til deg, og jeg følger villig med. Du låser oss inn i leiligheten din, og viser meg til soverommet med en håndbevegelse. Jeg går inn først og blir stående der et lite sekund, til jeg kjenner armene dine rundt meg. Du står bak meg og kjærtegner puppene mine mykt med den ene hånden. Den andre legger du i håret mitt. Du bøyer hodet og legger leppene dine mot halsgropen min, samtidig som du sakte, men bestemt, trekker i håret mitt. Jeg følger bevegelsen og legger hodet bakover mot deg. Jeg kjenner tennene dine mot halsen min mens grepet om venstrepuppen min strammes. Fy faen, så deilig.

Det går en iling gjennom kroppen min idet hånden din flytter seg fra puppen og ned mellom lårene mine. Fortsatt har du et hardt grep om håret mitt, og jeg står ubevegelig, tett inntil deg. Hånden din glir sakte frem og tilbake utenpå buksen min, og jeg sprer beina ørlite i refleks. Et lite stønn utslipper leppene mine idet jeg kjenner den voksende bulen din presse mot korsryggen.

«Kle av deg», sier du lavt og bestemt. Fortsatt med ryggen til deg gjør jeg som du befaler, og du gjør det samme. Vi står der helt nakne begge to og rommet fylles med lukten av kåte kropper. Trusen har vært fuktig helt siden blikkene våre møttes på utestedet, og jeg lengter etter å kjenne fingrene dine mot fitten min. Jeg støtter armene mot veggen foran meg, slik at jeg kan bøye meg litt fremover.

Du presser deg mot meg, og bare følelsen av den nakne pikken din mot meg får varmen til å bre seg i underlivet mitt. Endelig smyger hånden din seg inn mellom beina mine, og jeg hører deg sukke idet fingrene dine finner fuktigheten som nå dekker kjønnsleppene mine. De glir litt opp og ned gjennom sprekken, erter meg, før langfingeren legger seg over klitoris. Sakte stryker den over knoppen i sirkler, og jeg kan ikke annet enn stønne i nytelse. Venstrehånden din legger seg over puppen min og finner den stive nippelen. Du tar et godt tak og vrir den rundt, noe som umiddelbart sender ilinger gjennom meg. Herregud, så deilig. Den sviende smerten gjør så ufattelig godt, og sammen med fingeren som masserer klitten vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Beina begynner å skjelve, og jeg klamrer meg til veggen. Mens pusten min går stadig tyngre i takt med at fingringen øker i intensitet, går venstrehånden din atter fra pupp til hår. Denne gangen drar du meg hardt bakover, før du brått slipper taket. Med den ledige hånden tar du tak i armene mine og legger dem bak på ryggen, slik at jeg ikke lenger har noe å lene meg på. Bare det sterke grepet rundt håndleddene mine og fingrene på klitoris hindrer meg i å falle mot veggen.

Jeg kjenner tårene begynner å presse på, slik de alltid gjør når jeg når orgasme. «Mmm, fortsett» ber jeg deg med spak stemme. Du fortsetter arbeidet med de magiske fingrene dine, og tårene triller ned ansiktet mitt. Det er så deilig, men jeg takler ikke mer. Jeg trenger pikken din, og du vet det. Jeg ser for meg gliset ditt der du står bak meg og løsner grepet om håndleddene mine for å lede kuken din mot meg. Ertende glir du den opp og ned sprekken min, og jeg hører meg selv stønne høyt.

«Er det denne du vil ha?» spør du lekent mens du forsiktig presser pikken mot åpningen min. «Mmmmm», er alt jeg klarer å svare. Jeg har så lyst, så inderlig lyst til å kjenne den inni meg. «Be meg om å pule deg, så får du den», sier du med et smil om munnen. Det eneste jeg vil er å trykke rumpen min mot deg, kjenne den deilige kuken din presse seg inn i meg. Men jeg kan ikke. Ikke enda. Jeg kan ikke la deg beholde den fullstendige kontrollen du har over meg.

Det er tøft, men jeg klarer å stå imot den brennende lysten til å kjenne deg inni meg. I en rask bevegelse bruker jeg de nå frie hendene mine til å støte meg hardt ifra veggen. Du dyttes fra meg, og jeg snur meg mot deg.

«Legg deg ned», kommanderer jeg. Det er først nå jeg faktisk ser deg naken, og fy faen for et vakkert syn. Du ser enda bedre ut enn du gjorde med klær, og pikken er definitivt blant de bedre jeg har hatt med å gjøre. Overraskelsen står skrevet i ansiktet ditt, men det er tydelig at du liker det. Du hadde forventet deg et lett bytte, en jente som ville trygle om å bli pult. Der tok du feil. Likevel står du der, helt i ro. Bestemt går jeg mot deg, og med hånden på brystkassen din dytter jeg deg lett ned i sengen.

Nå er det min tur, på mine egne premisser. Jeg kryper opp i sengen og setter meg over skrevs på brystkassen din, med ansiktet mot staken din. Lett krummer jeg ryggen mens jeg gnir fitten frem og tilbake over brystet ditt. Jeg stiller meg så på alle fire, slik at munnen min har fri tilgang til pikken din. Nå kan du nyte den deilige utsikten av rumpen min mens jeg konsentrerer meg om kuken foran meg.

Jeg lar tungen gli raskt en gang over hodet, før jeg kysser og slikker deg ved roten. Jeg runker deg sakte og rolig og legger leppene mine rundt tuppen. Kuken er tykk og god å ha i munnen, og jeg nyter følelsen av å kunne erte deg med tungen. Med ett kjenner jeg hendene dine rundt hoftene mine. Du tar tak og løfter hodet for å komme nærmere fitten min. Jeg kjenner pusten din mot de fuktige kjønnsleppene mine, men er raskt med å dytte deg ned igjen. Det er ikke din tur enda.

For nå skal du bare ligge her på rygg under meg, og la meg styre showet. Du skal få nyte synet av den oppsvulmede fitten min, men du får ikke røre. For å erte deg enda mer beveger jeg hoftene i takt med at jeg tar pikken inn i munnen. Du blir liggende med lukkede øyne, og hver gang du åpner dem blir de møtt av den stramme rumpen som beveger seg frem og tilbake over deg.

Stønnene du gir fra deg gjør meg om mulig enda kåtere enn jeg var, nå vil jeg ikke vente lenger. Jeg snur meg med ansiktet mot deg, og trer meg sakte ned over staken din. Jeg gisper etter luft idet den passerer åpningen. Følelsen av at jeg blir fylt opp er så deilig, akkurat dette øyeblikket er helt fantastisk. Millimeter for millimeter går pikken helt til bunns. Jeg begynner å løfte rumpen opp og ned med hendene godt plantet på brystkassen din, men jeg får ikke holde på lenge. Brått tar du tak i rumpen min og løfter oss begge. I en kjapp bevegelse snur du oss rundt, så du er på topp. Øynene dine glitrer lurt mot meg, nå er det du som bestemmer.

Forsiktig begynner du å pumpe inn og ut av meg, for hvert støt tar du i litt hardere. Du stirrer meg dypt inn i øynene idet du tar tak rundt den ene nippelen min og kniper til. Hardt. Jeg klarer ikke å holde tilbake et stønn som viser hvor godt jeg liker det du gjør. Smerten stikker i brystet, fy faen så deilig. «Liker du det?» stønner du hest. «Mhmmm», er svaret du får fra meg. «Ja?» spør du igjen. «Mmm ja, elsker det». Jeg rekker så vidt å svare før hånden din fiker til min høyre pupp. Jeg gisper høyt i overraskelse, det føles som puppen brenner. Vondt og varmt og godt. Støtene er intense nå. Dypt og hardt bunner du meg gang på gang. Jeg kjenner orgasmen bygger seg sakte opp inne i meg. Du puster tungt nå, det er tydelig at du også nærmer deg.

«Doggy», stønner du mens du trekker deg ut av meg. Som på kommando stiller jeg meg på alle fire med rumpen mot meg, klar for å ta imot alt du har å gi. Du glir inn i meg igjen, enda deiligere denne gangen. Pikken treffer så godt bakfra, jeg prøver så godt jeg kan å støte imot. Du river hendene mine løs fra grepet de har om sengekanten, slik at jeg faller mot madrassen med overkroppen. Jeg blir liggende og hvile ansiktet og skuldrene mot sengen, mens du plasserer hendene mine bak på ryggen min. Du bruker dem til å trekke meg hardt mot deg for hvert støt, så du bunner meg så dypt som mulig. Du er så deilig, så vanvittig god.

Den ledige hånden din legger du om min hals, først forsiktig. Jeg viser deg med stønningen min at dette er noe jeg liker, så du strammer til. Jeg mister begrep om tid og sted, alt jeg kjenner til er den utrolige nytelsen du gir meg. Grepet om halsen gjør at mine stønn nå bare kan høres som spake pip, og jeg jobber så hardt jeg kan for å få nok luft. Den kraftige hånden din ligger så godt rundt halsen min og jeg føler meg fullstendig prisgitt deg.

Hånden som lå rundt håndleddene mine flytter seg mot skrittet mitt, men jeg lar mine hender fortsatt hvile på ryggen min, slik du forlot dem. Mens du stadig pumper hardere og fortere inn og ut av meg, finner fingrene dine igjen fram til klitoris. Hadde det ikke vært for hånden som kveler meg, ville stønnene mine blitt intense og jamrende. Du er en vilt fremmed, og likevel har du full kontroll over hvordan du skal gi meg den mest fantastiske nytelse.

Du banker kuken din hardt inn i meg, raskere nå. Jeg har ikke lenger kontroll over tankene mine, jeg bare lever og føler, støter mot deg og jukker mot fingrene dine. Beina mine rister og skjelver. Tårene triller i nytelse og har allerede laget en dam her jeg ligger med hodet på madrassen. Det rykker litt i beina dine også, og med ett løsner grepet om halsen min og du trekker deg ut. Luften fylles av lydene våre, jeg som gisper etter luft og du som stønner i ekstase. Varme stråler spruter ut av den pulserende kuken din og treffer meg på rumpeballene og oppetter ryggen. Jeg kjenner til og med noen dråper i håret, men det gjør meg ingenting. For jeg har det nydelig, og jeg elsker følelsen av den tunge kroppen din når du kollapser oppå meg.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette