Disse parene har mest sex

Vi tror alle andre har et veldig spennende sexliv og sex ofte, men er det egentlig slik? Her har du svaret!

I en undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no kartlegges det hvor ofte nordmenn har sex og hvor ofte de ønsker å ha sex, og resultatet vil kanskje overraske deg.

 

– Vi går ofte med en følelse av at alle andre har et mye mer variert sexliv enn oss selv, men sannheten er at vi er ganske like alle sammen. Livssituasjonen spiller stor rolle, men i hver fase er vi ganske like. Det er forskjell på å være nyforelsket, småbarnsperiode og godt gift, det må man bare akseptere, og heller fokusere på god sex når man har det, sier sexolog Maria K. Ebbestad. Hun legger til at man må slutte å sammenligne seg med andre, og heller ta for seg sitt eget liv om man vil ha endringer.

Sexlyst og seksualitet forandrer seg hele livet og i perioder har man mindre sex enn andre. Det viktigste er at dere er åpne med hverandre om situasjonen dere befinner dere i og tar tak i det om dere ønsker en forandring.

– Prøv noe nytt for å holde gnisten oppe. Man har en tendens til å la sex bli en dans man kan alt for godt. Samme stillinger, samme tempo, samme sted og samme tid. Hva med å introdusere et sexleketøy for par som begge får utbytte av? Jeg vil anbefale Manta en herrevibrator designet for par. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til å gjøre din penis om til en vibrator når dere har sex, sier Ebbestad.

 

Hvilke par har mest sex?

For å teste hvilke par som viser høyest sexfrekvens, ble svar fra 3207 deltakere i en undersøkelse fra Tyskland i alderen 32 til 46 år undersøkt. De svarte på et svært detaljert spørreskjema om deres forhold og intime liv, skriver Psychology today.

Resultatene viser at blant de syv undergruppene som ble målt, var rekkefølgen fra de med høyest sexfrekvens til lavest sexfrekvens som følger:

1. Skilte/separerte som har en ny partner de ikke bor sammen med.

2. Par som aldri har vært gift og som er særboere.

3. Skilte/separerte som er samboer med en ny partner

4. Samboere som aldri har vært gift.

5. Gifte personer som bor sammen.

6. Skilte/separerte/single uten partner.

7. De som er single og som aldri har vært gift.

Denne listen viser at de som er i et par har mer sex enn single, men at det å bo sammen reduserer sexfrekvensen betraktelig.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette