Dette mener Nina er en fin Valentinsgave!

Valentinsdagen nærmer seg, og hver dag blir man angrepet av reklame som forteller deg hva du skal kjøpe i gave til din kjære. Men er egentlig en drill, nye grytekluter eller våtservietter til innsiden av bilen en bra Valentinspresang?
Hva skjedde med romantikken? Er valentinsdagen bare en unnskyldning for å få spandert en veske eller en ny sag? Hva skjedde med den lille tingen som dere kunne glede dere over som par, eller den lille tingen som sa «Jeg liker deg skikkelig godt». Roser, sjokolade, fint undertøy eller et leketøy til dere to. Det er små oppmerksomheter som sier «Romantikk». I helgen har Nytelse.no fri frakt, ikke la sjansen gå fra deg og benytt rabattkoden «frifrakt» når du bestiller.

 

x-tensionsVi spurte en av våre kunder om hun helst ville hatt et leketøy kun til seg selv, eller et som man kunne dele. Svaret var enkelt og greit «Til begge tror jeg. Viktig at begge får nytelse sammen». Vi er enige.
Og Nytelse.no har flere typer leketøy som dere kan nyte som par. We-vibe er den mest populære parvibratoren, og en favoritt hos både menn og kvinner. Det finnes også vibratorer som tilfredsstiller henne aller mest, og alvorlig talt, alle menn vil vel se kvinnen vri seg i en herlig orgasme? JimmyJane Form 3 gir han muligheten til å massere hennes klitoris gjennom en tynn hinne av silikon som vibrerer, og det kjennes derfor ut som om hans fingre vibrerer. Ganske genialt!

Vi spurte samme kunde, la oss kalle henne Nina, om undertøy hadde vært en koselig gest på Valentinsdagen. Og selvsagt var svaret ja, men hun nevnte også at undertøy kan være litt vanskelig og at man helst ikke skal bomme på størrelsen! Men gå i truseskuffen til din kjære, og se hvilken størrelse som gjelder. Nytelse.no har masse supersexy undertøy både til han og henne. Men trenger du et tips, så kan vi fortelle deg at DENNE er den mest populære til kvinner og DENNE er den som selges mest til menn.

Vår kunde, Nina var også så behjelpelig at hun plukket ut tre produkter som hun vil anbefale å gi bort, ettersom det er gode produkter som hun selv er fornøyd med! 

  1. Rabbitvibrator – Paul & Paulina Click n Charge
  2. Glassdildo – Icicles No. 7 (glass)
  3. Vibrerende truse – Vibrerende G-string med Fransk Åpning.

Det å kjøpe sexleketøy til sin partner, er det mange som opplever som litt flaut! Men er det egentlig noen grunn til det? Med et sexleketøy så sier du klart og tydelig ifra om at du ønsker å utforske, nyte og tilfredsstille din partner. Og det finnes vel ingen finere kjærlighetserklæring?

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du