Womanizer Duo -Leketøyet alle kvinner må eie!

I høst er det Womanizer Duo leketøyet alle kvinner vil ha, sier eksperten. Womanizer Duo stimulerer alle de 8000 nervetrådene i klitoris og g-punktet samtidig.

– Alle kvinners favoritt, Womanizer, har oppgradert og det har ikke gjort den mindre populær, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Womanizer Duo er designet slik at både G-punkt og klitoris blir stimulert samtidig. Klitoris blir stimulert med trykkbølger, mens den fleksible staven i myk silikon vibrerer mot G-punktet.


EKSPERT:
 Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. FOTO: Nytelse.no

 

 

– Så godt som alle kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme. Womanizer stimulerer alle 8000 nervetrådene i klitoris samtidig som den vibrerer innvendig mot g-punktet. Det finnes ingen person i verden som kan gjøre det for deg, smiler Ebbestad.

Womanizer duo kåret til årets sexleketøy

Womanizer Duo ble kåret til årets sexleketøy under XBIZ Europe Awards og til årets luksusprodukt under StoreErotica Awards i 2019.

Womanizer har tatt verden med storm og det med god grunn. I en undersøkelse der 1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, fikk hele 98%(!) orgasme, og for 80% av kvinnene kom den etter mindre enn 6 minutter. Siden produktet aldri er i direkte kontakt med klitoris kan man fortsette stimuleringen etter orgasme, noe som førte til at 73% av testpersonene oppnådde multiorgasme under testen.

Bestill Womanizer Duo til deg selv eller som gave her!

 

womanizer duo <strong>TÅLER VANN:</strong> Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående. FOTO: Produsenten
TÅLER VANN: Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående. FOTO: Produsenten

Vanntett og stillegående nytelse

– Womanizer kommer i mange varianter og prisklasser. Felles for de alle er at de gir deilige orgasmer. De nyeste versjonene, premium og Duo er også den helt stillegående, – selv om det ikke er så lett å være stille når du bruker den, smiler Ebbestad.

Takket være Smart Silence-teknologi som slår av motoren når Womanizer Duo ikke er i kontakt med huden.

– Så om du er redd for at noen skal ta deg på fersken er denne et bra valg. Så fort du hører eller ser noen kan du bare lette litt på leketøyet så stopper den, sier Ebbestad.

 

womanizer duo <strong>BLI KJENT MED EGEN KROPP:</strong> Ebbestad understreker også at for å få orgasme er det viktig å ta seg tid til å bli kjent med egne kropp. FOTO: Nytelse.no
BLI KJENT MED EGEN KROPP: Ebbestad understreker også at for å få orgasme er det viktig å ta seg tid til å bli kjent med egne kropp. FOTO: Nytelse.no

Onaner mer

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy som Womanizer Duo anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad. Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de skal hjelpe deg å komme i mål.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasme frigir dopamin, oxtocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

womanizer duo <strong>DETTE SKAL DU HA PÅ SOVEROMMET:</strong> - På soverommet skal du ha deilig belysning, massasjeolje og leketøy, ikke TV og mobil, sier Ebbestad. (Bilde: Nytelse.no)
DETTE SKAL DU HA PÅ SOVEROMMET: – På soverommet skal du ha deilig belysning, massasjeolje og leketøy, ikke TV og mobil, sier Ebbestad. (Bilde: Nytelse.no)

Forby TV på soverommet

I høst anbefaler Ebbestad å bruke mindre tid på telefon og å se på serier. Hun tror veldig mange forhold går inn i automodus, man glemmer å ha sex og scroller seg heller i søvn.

«Mobilen kan være drepen for sexlivet.»– Sex-ekspert Maria Ebbestad

– Sett av to kvelder i uka der du og partneren bruker tiden på hverandre, og ikke TV eller mobil. TV-en må ut av soverommet, selv om du gjerne vil se på en serie til du sovner. Og ikke scroll deg i søvn heller. Det siste du ser på før du sovner, bør være kjæresten din, ikke mobilen. Den er drepen for sexlivet. Disse rådene er ikke alltid så lette å følge, men det er viktig, råder Ebbestad.

Råd for et bedre sexliv (gjerne med Womanizer Duo)

  1. Gi hverandre alenetid.
  2. Sett av tid til sex i ukeplanen.
  3. Få TV-en ut av soverommet.
  4. Ikke se på mobilen din etter klokka 19.
  5. Spill erotiske spill. Bryt ut av kjedelige vaner.
  6. Få en Womanizer.
womanizer duo<strong>ALLE BØR EIE ET SEXLEKETØY:</strong> - Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, og de fleste eier mer enn ett, sier Ebbestad. FOTO:: Nytelse.no
ALLE BØR EIE ET SEXLEKETØY: – Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, og de fleste eier mer enn ett, sier Ebbestad. FOTO:: Nytelse.no

Prisgaranti og anonym levering

Blant kundene til Nytelse.no er 49 prosent kvinner og 51 prosent menn.

– Men det er ofte dama som bestemmer, og mannen som bestiller. Heldigvis er det å bestille et sexleketøy ganske lavterskel i våre dager, sier Ebbestad.

Nytelse.no har også prisgaranti. Det betyr at finner du et produkt til en lavere pris et annet sted, gir Nytelse.no deg samme pris. I tillegg leveres alle pakker helt anonymt.

– Vi vet at diskresjon og trygghet er viktig for våre kunder. Derfor sendes alle varer fra oss helt anonymt, slik at du som kunde kan være helt sikker på at ingen vet hvor du har bestilt fra, forteller Ebbestad

Bestill Womanizer Duo med prisgaranti her

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og