Dette er nordmenns sexfantasier!

Ny sexundersøke avslører hvilke sexfantasier nordmenn har, og ikke minst, hvilke de har gjennomført.

Trekant topper listen over nordmenns sexfantasier. Hele 21% av nordmenn har denne sexfantasien. Det kommer frem i en fersk undersøkelse gjennomført av YouGov for nettbutikken Nytelse.no.

– Trekant har alltid vært høyt på listen over nordmenns sexfantasier, og det er helt tydelig at flere har fått øyenene opp for denne drømmen. Fantasier er en viktig del av sexualiteten vår, og for mange er fantasien, veien til orgasme, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

På andre- og tredjeplass fantaserer nordmenn om, det å bli dominert og sex på offentlig sted, med henholdsvis 15% og 12%. Det er altså ingen tvil om at nordmenn er eventyrlystne.

– Dominanse har vært høyt på listen helt siden Fifty Shades og Grey-bølgen herjet i verden over. Ofte savner man det at noen tar ansvar i sengen og å slippe alle hemninger, og derfor seiler det å bli dominert inn på en god nummer to. Når det gjelder sex på offentlig sted, er det ofte spenningen med å kunne bli oppdaget som tenner nordmenn, avslører Ebbestad.

Likevel legger hun til at selv om man har en fantasi, er det ikke nødvendigvis slik at man ønsker å gjennom føre den, og at noen fantasier er absolutt best i hodet.

– I fantasier er alt lov, og du trenger ikke ta noen hensyn til noe annet enn hva som tenner deg. Virkeligheten er en litt annen. Når det er sagt ser vi at fantasiene flest nordmenn fantaserer om, også de fantasiene flest har gjennomført, avslører sexologen.

For i undersøkelsen kommer det frem at 16% av nordmenn har hatt sex på offentlig sted, 13% har hatt trekant og 11% har blitt dominert av sexpartneren sin.

Snakk om sexfantasier!

God kommunikasjon er nøkkelen til et godt sexliv og det å snakke om sex er det ikke alle par som er like flinke til.

– Mitt beste tips når det kommer til å gjennomføre sexfantasier, er å snakke godt igjennom det med partner for å finne ut om dette er noe begge ønsker å gjennomføre, tipser Ebbestad.

Når man snakker om fantasier blir man også bedre kjent med sin partner, både med hva hen liker og ikke liker. Det er også en fin måte å komme i stemning på, skape sexlyst og mer tilknyttning.

– Mange har en tendens til å skylde på partneren om man føler sexlivet er kjedelig. Man tenker ofte at partneren ikke er spennende nok, ikke vil utforske mer, eller ikke tar nok initiativ. Sannheten er at man ikke kan klage så lenge man ikke sier ifra. Så snakk sammen om sex, oppfordrer Ebbestad.

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette