Deilig kvinnekamp – Womanizer lanserer Marilyn Monroe Special Edition

Sexleketøyet som har gitt millioner av kvinner orgasme har verdenslansering i dag med sin helt egne Marilyn Monroe-utgave av Womanizer.

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition gir deg et magisk øyeblikk – med stil. En perfekt blanding av eleganse, enkelhet og nytelse, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Womanizer har tatt verden med storm og det med god grunn. I en undersøkelse der 1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, fikk hele 98% orgasme, og for 80% av kvinnene nådde klimaks etter mindre enn 6 minutter.

– Hele 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, og ingen person i verden klarer å stimulere slik som en Womanizer, understreker hun.

Kjøp den her!

Orgasmisk kvinnekamp

Nyheten Womanizer Marilyn Monroe Special Edition er en lekker tidløs klitorissstimulator med den kjente Pleasure Air teknologien som stimulerer alle 8000 nerveendene i klitoris samtidig.

– Denne er for deg som er unik, tidløs, optimistisk, amorøs, åpenhjertig og glad i deg selv. 10 intensitetsnivåer, hele 3 timer brukstid og et eksklusivt design som frister med intense opplevelser, forklarer Ebbestad, som elsker fokuset Womanizer Marilyn Monroe har på at kvinner skal være stolte av hvem de er og hvordan de ser ut, uten å sammenligne seg med andre.

Denne lanseringen har nelig fokus på at kvinner skal stoppe å høre på hva alle andre mener, og heller fokusere på seg selv og hvor fint det er at vi alle er forskjellig.

Ebbestad mener også at kvinner må bli flinkere til å si ifra når det kommer til sex og hva som skal til for at de får orgasme. For også her er alle forskjellig og hun mener Womanizer er et fint supplement til sexlivet både for de i forhold og de som er single.

– Å bruke et leketøy som dette under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke den på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

 

Kjøp den her!

Bli kjent med egen kropp

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad. Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

 

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasme frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

 

Kjøp nyheten her!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette