Bruk av dette gir bedre sex!

Gjennom årene har flere undersøkelser vist at de som bruker sexleketøy er mer åpne for å prøve nye ting, har bedre kontakt med sin egen kropp og som et resultat har de også bedre sex!

Studier utført av forskere ved The Center for Sexual Health Promotion på The School of Health, Physical Education and Recreation ved Indiana University, viste følgende resultat:

Kvinner:

  • Over halvparten av kvinnene (53 prosent) hadde brukt en vibrator, og nesten en av fire hadde brukt det den siste måneden.
  • Vibratorbrukerne hadde en markant høyere sannsynlighet for å ha gjennomgått en gynekologisk undersøkelse i løpet av det siste året.
  • Vibratorbruk hadde en positiv innvirkning på både lyst, opphisselse, våthet og orgasme og var til hjelp for kvinner som opplever smerte under sex.
  • De fleste (71,5 prosent) oppga at de aldri hadde opplevd noen bivirkninger ved vibratorbruk. Bivirkningene som ble oppgitt, var typisk sjeldne og av kort varighet.

Menn:

  • 45 prosent av mennene hadde tatt i bruk en vibrator under sex én eller flere ganger i løpet av livet, og her var det ingen forskjell mellom heterofile og homofile/bifile menn.
  • De fleste heteroseksuelle menn (91 prosent) oppga å ha brukt vibrator under forspill eller samleie med en kvinnelig partner.
  • Av de som hadde brukt vibrator hadde ti prosent gjort det den siste måneden, mens 14 prosent hadde brukt det i løpet av det siste året.
  • De som oppga å ha brukt vibrator, særlig de som hadde brukt det nylig, hadde også større sannsynlighet for å være opptatt av sin egen seksuelle helse, som ved å nylig ha undersøkt testiklene sine.
  • Menn som hadde brukt vibrator nylig hadde også lettere for å få ereksjon, var mer fornøyd med sexakten, fikk bedre orgasmer og hadde høyere seksuell lyst.

Studiene er utført av forskere ved The Center for Sexual Health Promotion på The School of Health, Physical Education and Recreation ved Indiana University, blant et representativt utvalg av amerikanere i alderen 18 til 60 år. Den ene studien tok for seg 2056 kvinner, mens den andre undersøkte 1047 menn. Begge er publisert i juliutgaven av Journal of Sexual Medicine.

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du