Bondage, noe for alle?

Tillit, spenning, skrekkblandet fryd, gåsehud og høy puls. Bondage har de siste årene blitt mer og mer populært, og ikke uten grunn. Å gi seg hen til et annet menneske, med bunnløs tillit og trygghet, er kjernen i et godt sexliv. Med bondage får man testet sine egne grenser, og kanskje oppdaget at det man trodde var skummelt, er akkurat det som får en til å falle utenfor kanten og ned i 100% nytelse.

Bondage er seksuelt betont lek, som involverer at en av partene blir bundet eller lenket, slik at han/hun delvis mister evnen til å bevege seg. Bondage har ofte en sadomasochistisk undertone, og den «underdanige» kan bli bundet med tau, lenker, teip eller lærreimer som er spesielt tilpasset til denne type lek. Det er heller ikke uvanlig at den «underdanige» blir fratatt evnen til å se og å prate, slik at man ikke lenger har muligheten til å bestemme selv.

 

Bondage skal i valgfri grad være smertefull mens det pågår, men ikke føre til ubehag i etterkant. Derfor finnes store mengder produkter på markedet som er spesielt designet for å bli brukt i bondage. Å bruke vanlig tau kan ofte gi brannsår og annet ubehag, men det finnes tau som er laget i nylon slik at det føles behagelig mot huden. Det finnes også en rekke lærreimer til håndledd, føtter og hele kroppen, slik at den «underdanige» er fullstendig kneblet. Det anbefales også å bruke tilleggsutstyr som pisk, vokslys og klyper. Prøv deg frem, utforsk og lek..

Lise glemmer aldri sitt første møte med bondage:
– Bondage er for folk som stoler på hverandre, og det kan være greit å ha et kodeord slik at man vet når man må stoppe. Mitt første møte med bondage begynte helt greit igrunn. Jeg lå kneblet ved hans føtter og den lette smerten gjorde at alle cellene i kroppen min var oppmerksom på hva han gjorde. Jeg likte det, men det var ikke helt «meg». Men hvem har sagt at det er kvinnen som må være bundet? Jeg ba om at vi byttet roller, og da var det som om jeg fant mitt nye kall her i livet. Jeg satt over han og testet grenser. Jeg sørget for at han nøt, men at et lite klynk av smerte aldri var langt unna leppene hans. Jeg likte ALT den dominante rollen var. Jeg likte latexkorsettet jeg hadde på meg, jeg likte kontrollen og jeg likte at han hadde det ekstremt godt, men bare hvis jeg tillot det.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du