Dogging – Anita digger det!

En torsdag midt i Juni sitter vi i kanalen i Moss og deler en pizza, jeg og Anita. Hun flakser med armene mens hun forteller om steder i Østfold for dogging-miljøet av og til holder til.
«Miljø? Er det faktisk så mange folk som driver med dogging, at man kaller det et «miljø?» Anita ler av meg og konkluderer med at det er mange flere enn jeg tror.  Selv kommer hun ikke fra Østfold, men besøker ofte stedene hun vet er populære! Hun forteller velvillig om plasser rundt Kristiansand som er mye besøkt og om plassene i nord som har det villeste ryktet.

Av og til blir man bedt om å skrive saker hvor man ikke har så mye kunnskap om temaet. Heldigvis skulle det ikke mer enn et google-søk til før jeg fant en dame som er selverklært Dogging-dronning. Jeg velger å møte henne på Peppes Pizza, sånn at hun skjønner at dette kun blir prat og ikke action. Learning by doing har liksom aldri vært helt min greie…

Anita er 29 år, jobber som sikkerhetsvakt og er som hun selv sier, veldig singel! Det er en flott frøken som sitter foran meg, på alle måter. Hun er pen å se på, morsom og hun har øyne som får meg til å lure på om hun egentlig er en slags tiger (og det er hun nok sikkert).

Først og fremt, hva er egentlig dogging?

Det kommer kanskje litt an på hvem du spør. Men for meg er dogging det at man møtes på et ellers folketomt sted, og utfører seksuelle handlinger etter eget ønske. Jeg går som regel bare på avtalte møter, så jeg vet sånn ca hvem som dukker opp, men det har også hendt at jeg har oppsøkt stedene jeg vet det er populært og så har det heldigvis vært noen der! Men uttrykket kommer vel av at man later som om man går tur med hunden sin, og så treffer man på fremmede og har sex med de. Gruppesex, en og en, oralsex…alt er lov!

Hvordan begynte du med dette?

Hehe, det er litt pinlig.. Jeg vet ikke om jeg egentlig skjønte hva som skjedde. Å herregud, må jeg fortelle dette? Det er så flaut! Okei.. Jeg hadde en elskerinne, og vi var helt besatt av hverandre og av å ha sex ute i naturen.. Så vi dro på telttur ved et lite vann. Og vi trodde jo vi var alene, så vi gikk nakne, badet nakne, slikket hverandre utenfor teltet og holdt på som bare det, vet du! Og plutselig ser vi at det er en mann som tar dama si bakfra mens de ser på oss. Og vi er jo høflige folk, så vi inviterer de ned til oss… Og det var egentlig starten på et nytt dogging-miljø… Ryktet spredde seg jo rimelig fort, og nå går bare folk dit når de vil ha sex med noen.. Veldig praktisk egentlig, men teltplassen vår er jo aldri folketom mer da…

Så nå er dere en gjeng som samles der?

Det er et kjent sted for oss som holder på, så folk kommer fra hele Norge faktisk. Vi er sikkert 100 mennesker som går dit med jevne mellomrom. Men det skal ikke mer til enn at jeg snakker med en av de jeg VET vil være med, så sprer ordet seg. Jeg trenger ikke sende fellesmail liksom.

Okei, men hva skjer egentlig på disse treffene?

Men kjære deg da, vesla, hva tror du? hehe! Neida, jeg tuller. Jeg skjønner du vil ha ting i klartekst til denne artikkelen din.. Og jeg digger tanken på at folk skal lese tingene jeg sier, og så sitte å runke mens de tenker på meg!
Vi som møtes vet jo veldig godt hvorfor man er der. Men det er jo ikke en organisert sexklubb, så vi har ikke alle disse reglene og sånn. Derfor er det drit viktig at man sier tydelig ifra hvis man ikke vil et eller annet. Men folk er jo ikke helt sprø, så man bruker sunn fornuft og føler seg frem til hva folk ønsker å være med på!
Men man kommer altså til dette stedet, og så hvis det er noen andre der så kan man velge å bare kle av seg og sitte å onanere, og så blir man kanskje bedt inn i noens lek. Men man kan også komme dit, med klær, og bare se på.

Skjer det ting som er ugreit?

Altså, gjennom livet så møter man jo folk man ikke kunne tenke seg å ligge med, og sånn er det også her. Men da sier man nei. Der hvor jeg er skjer det aldri voldtekter, fordi det er ingen som tør å tråkke over streken. Da hadde de nok fått angre. Jeg har jo ligget med folk som jeg i utgangspunktet ikke syntes var digge, men jeg tenner litt på tanken om at jeg liksom skal være den som kommer å «redder» den stakkars tykke nerden fra jomfrudommen sin.. Jeg tenner litt på å ligge med folk jeg ikke syntes er så digge, er det sykt?
Men det har skjedd at jeg bare har tenkt «NEI», men det er jo aldri for sent å ombestemme seg vet du…

Hva er det beste du har opplevd på disse treffene?

Hm… En gang så var det ei som bygget opp et lite improvisert skur, som hun boret masse hull i. Så var vi en gjeng jenter som satt oss inne der og ventet på at pikkene bare skulle dukke opp i hullene. De gjorde jo det, men det tok noen timer. Og skuret var trangt! Så vi var kanskje 15 jenter som hadde mega gruppesex på et bitte lite sted. Vi hadde masse sexleketøy med oss, og det var heeelt fantastisk spennende. Og plutselig så kom pikkene gjennom veggen, og da var det bare å ta for seg. Det høres jævli artig ut da? Men helgen etter så byttet vi, så satt mennene inni skuret, og vi utenfor.. Men de kjedet seg ikke mens de måtte vente de heller… Det var veldig primitiv moro! De som satt inni skuret følte seg jo litt som et dyr i bur. Men så lenge det var frivillig, og vi respekterer hverandre, så er det bare deilig!

Er dogging noe du anbefaler andre å prøve?

Nei, fordi man blir hekta! Haha!

Men hvis man tar sjansen på å bli hekta, har du noen tips til en nybegynner?

Det må vel bli å oppsøke grupper på nettet hvor det avtales. Så spør du om det er ok at du kommer å bare ser på første gang. Det er jo ofte sånn at to og to ligger med hverandre også. Det er jo det vanligste. Men da ville jeg bare lånt meg en bikkje og faktisk gått tur med den der du vet at det skjer, og hvis du kjenner at ting blir feil, så kan jo ingen hate deg for at du går tur med hunden din liksom… Men avtal å møt en gruppe første gangen kanskje? Så vet du litt mer hva det går i før du møter noen alene.

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,