Vi feirer analsexdagen knalltilbud og gode analsextips!

I dag 18. april feires analsexdagen og Nytelse.no feirer med å gi deg de beste tipsene til god analsex.

Analsex er det ikke bare penetrering av rumpa, men også bruk at ulike sexleketøy og stimulering av anusåpningen. Nå har Nytelse.no  samlet alt du trenger til analsex.

– Analsex gir rom for en helt ny måte å oppleve nytelse. Analåpningen er fylt med nervender som kan gi fantastiske orgasmer med riktig stimmulering både for kvinner og menn, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

ALT DU TRENGER TIL ANALSEX!

Sexolog: Maria K. Ebbestad er sexolog i Nytelse.no og blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

 

Kraftig økning på analsexprodukter

Salget av analsexprodukter har hatt en kraftig økning de siste årene, og Ebbestad forteller at en kombinasjon av forskjellig type stimmulering er det de har hatt fokus på når de har satt sammen disse pakkene.

Analsex for mannen

Ønsker du å oppleve den kraftigste orgasmen enn mann kan oppleve? Stimulering av «mannens g-punkt», kombinert med en fantastisk blowjob, vil få deg til å komme hardere og lengere enn noen gang. Denne pakken er perfekt for deg som ønsker å maksimere din egen nytelse og pushe grensene, enkelt og effektivt.

– I denne pakken har vi selvsagt med alle menn sin favoritt, sugemaskinen Sam Neo, en deilig prostatavibrator med fjernkontroll og et vått og godt glidemiddel som hever hele opplevelsen, avslører Ebbestad.

KJØP SUGEPAKKEN MED KLIMAKSTILBEHØR HER!

Analsex for kvinnen

I motsetning til mannen har ikke kvinnen en prostata som stimuleres under analsex, men det er likevel god grunn til å utforske området. Med stimmulering av analen øker nemlig muligheten for multiorgasmer.

– Kombinér verdens mest omtalte sexleketøy, Womanizerden pirrende følelsen av en perfekt utformet analplugg, for en orgasme så altoppslukende at hun aldri har opplevd noe lignende. Og selvfølgelig et silkemykt glidemiddel som gjør det som allerede er godt, enda bedre, tipser sexologen.

KJØP WOMANIZER MED KLIMAKSTILBEHØR HER! 

 

Sexologens analsextips:

Ebbestad forteller at for å ha god analsex bør du gjøre noen forberedelser slik at det ikke blir en engangs opplevelse. Derfor har hun listet opp seks punkter som er viktig før du går i gang med den deilige jakten på anal nytelse.

1. Vær en god partner!

Når det kommer til sex er det viktig å lytte til partneren din, når det gjelder analsex er det ekstra viktig. Snakk sammen på forhånd og finn ut om hen virkelig har lyst. Dette er ikke noe man skal gjennomføre for å yte en «ekstraservice» til partneren sin. Gå rolig frem, ta dere god tid og vær forsiktige. Analsex kan være en helt utrolig opplevelse, men man må lytte til signalene partneren gir!

2. Hygiene

Den første bekymringen som dukker opp når det blir snakk om analsex er renslighet. Og renslighet er viktig, men det er ingen stor grunn til bekymring. Dersom man er redd for at det skal ligge igjen noe smuss kan man vaske seg med en analdusj. Det er en liten pumpe som du fyller med lunkent vann som du spyler inn i baken. Dette er ikke vondt og er en enkel måte å forsikre seg på at man er ren og pen før man starter!

KJØP SUGEPAKKEN MED KLIMAKSTILBEHØR HER!

 

3. Vått er godt!

Det aller første man må tenkte på når man skal begynne å utforske analsex, er glidemiddel. Anus produserer ikke fuktighet på egenhånd og uten bruk av glidemiddel blir det ikke bare utrolig ubehagelig, det kan bli direkte vondt og føre til rifter og sår hud! Et godt glidemiddel til analsex er et glidemiddel som er ekstra tykt og gir langvarig glid.

4. Oppvarmingen har aldri vært viktigere!

Rumpehullet er vanligvis stramt og lukket, men med deilig og forsiktig stimuli vil det bli mykere og gradvis åpent. La den som skal motta anal stimuli bli skikkelig kåt, før man forsiktig nærmer seg anus. Oralsex er en deilig og myk form for stimulering som vil få anus til å slappe av, men også en myk massering med fingrene er en fin vei å gå. Bruk mye glidemiddel og forsøk å føre inn en liten finger, før dere gradvis jobber dere oppover til noe større. Hvis det er en kvinne som skal motta analsex, så vil stimulering av klitoris med en god klitorisvibrator  både gi henne enorm nytelse, men også få anus til å slappe av!

 

KJØP WOMANIZER MED KLIMAKSTILBEHØR HER!

5. Egnede leketøy

Det finnes et hav av produkter for analsex med ulike funksjoner.  Vi har allerede vært innom den typen som stimulerer prostata ved hjelp av vibrasjoner. Et annet vibrerende leketøy for analsex er analvibratoren! Vibreringen vil stimulere nervetrådene i og rundt analen og de deilige vibrasjonene vil spre seg til hele underlivet!

Er det din første gang for analsex så er analkuler et perfekt valg! Klassiske analkuler er flere kuler som sitter sammen, som gradvis øker i størrelse. Disse kan føres inn én og én, etterhvert som man vender seg til det. Disse er også kjent for å gi en sterkere orgasme hvis de trekkes ut akkurat under orgasmen.

Det mest populære leketøyet for analt bruk er analpluggen, eller buttplug som mange også kaller det. Når man skal velge riktig analplugg er det lurt å være oppmerksom på størrelsen, da disse kommer i mange forskjellige størrelser. Velg et trygt materiale som silikon, metall eller glass, disse er lette å rengjøre og svært hygieniske. Analplugger kan komme med kuler og vibrasjoner, de kan være oppblåsbare og de kan komme med pynt som blir en sexy overraskelse til partneren din.

KJØP SUGEPAKKEN MED KLIMAKSTILBEHØR HER!

6. Avsluttning

Renslighet er ikke bare viktig før analsex, det er vel så viktig etterpå. I rumpa finner man bakterier som ikke skal havne i vagina! Derfor er det viktig at leketøy vaskes godt med en god rens  etter bruk! Penis skal heller ikke gå rett fra rumpa til vagina, så da kan det være lurt å bruke et kondom under analsex som man enten fjerner før man fører penis inn i vagina, eller eventuelt bytter med et nytt og rent kondom! Å gå motsatt vei, fra vagina til rumpa, er ikke farlig.

 

KJØP WOMANIZER MED KLIMAKSTILBEHØR HER!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og