Analsex og rimming – slik gjør du det!

Flere og flere lar seg friste til å utforske analsex, og det med god grunn! Analsex er det ikke bare penetrering av rumpa, men også bruk at ulike sexleketøy og stimulering av anusåpningen.

Vått er godt!

Det aller første man må tenkte på når man skal begynne å utforske analsex, er glidemiddel! Anus produserer ikke fuktighet på egenhånd og uten bruk av glidemiddel blir det ikke bare utrolig ubehagelig, det kan bli direkte vondt og føre til rifter og sår hud! Et godt glidemiddel til analsex er et glidemiddel som er ekstra tykt og gir langvarig glid.

Med et godt glidemiddel, tålmodighet og riktig verktøy vil man kunne nyte deilig stimulering og enda bedre orgasmer! Men for å få maks ut av opplevelsen bør man sitte på en del kunnskap i forkant.

Ønsker du å dempe følelsen i analen for å komme lettere i gang kan du prøve et mildt bedøvende glidemiddel, det sørger for at du kan fokusere på den gode opplevelsen.

Oppvarmingen har aldri vært viktigere!

Dersom man ikke slapper godt av og virkelig har lyst til å ha analsex, så vil det bli vanskelig å gjennomføre. Rumpehullet er vanligvis stramt og lukket, men med deilig og forsiktig stimuli vil det bli mykere og gradvis åpent. La den som skal motta anal stimuli bli skikkelig kåt, før man forsiktig nærmer seg anus. Oralsex er en deilig og myk form for stimulering som vil få anus til å slappe av, men også en myk massering med fingrene er en fin vei å gå. Bruk mye glidemiddel og forsøk å føre inn en liten finger, før dere gradvis jobber dere oppover til noe større. Hvis det er en kvinne som skal motta analsex, så vil stimulering av klitoris med en god klitorisvibrator både gi henne enorm nytelse, men også få anus til å slappe av!

Analsex for mannen

I nærheten av endetarmen finner man prostata, et punkt som vil få mannen til å oppnå enorm nytelse og en skikkelig deilig orgasme hvis dette punktet stimuleres riktig! Prostata ligger på en slik måte at den enkleste veien for å stimulere dette punktet på er gjennom anus. Før fingeren forsiktig inn og press den mot magen. Prostata kjennes ut som en valnøtt og forsiktig massering av dette punktet vil føles godt for han. Mange forteller om orgasmer uten utløsning, og orgasmer som var langt bedre enn de noengang hadde opplevd tidligere. Det finnes en rekke sexleketøy for prostata. Materiale og fasong er perfekt tilpasset stimulering av prostata, og holder du øynene åpne for den typen som vibrerer så vil du finne et leketøy som vil gi deg en vanvittig opplevelse!

Analsex for kvinnen

Går man tilbake i historien så ser man at analsex ble brukt for å hindre graviditet og holde jomfruhinnen intakt. I nyere tid har heldigvis fokuset havnet mer på hvordan kvinnen kan nyte analsex og hva hun får ut av det.

I motsetning til mannen har ikke kvinnen en prostata som stimuleres under analsex, men det er likevel god grunn til å utforske området! Analen ligger så nær skjeden at analsex virker indirekte på skjeden, som på sin side er dårlig utstyrt med nervetråder. Anusåpningen er også full av nervetråder som gjør området svært følsomt, og det myke rosa vevet svulmer opp slik som skjeden når kvinnen blir tent.

Egnede leketøy

analsex - egnede leketøy

Det finnes et hav av produkter for analsex med ulike funksjoner.  Vi har allerede vært innom den typen som stimulerer prostata ved hjelp av vibrasjoner. Et annet vibrerende leketøy for analsex er analvibratoren! Vibreringen vil stimulere nervetrådene i og rundt analen og de deilige vibrasjonene vil spre seg til hele underlivet!

Er det din første gang for analsex så er analkuler et perfekt valg! Klassiske analkuler er flere kuler som sitter sammen, som gradvis øker i størrelse. Disse kan føres inn én og én, etterhvert som man vender seg til det. Disse er også kjent for å gi en sterkere orgasme hvis de trekkes ut akkurat under orgasmen.

Det mest populære leketøyet for analt bruk er analpluggen, eller buttplug som mange også kaller det. Når man skal velge riktig analplugg er det lurt å være oppmerksom på størrelsen, da disse kommer i mange forskjellige størrelser. Velg et trygt materiale som silikon, metall eller glass, disse er lette å rengjøre og svært hygieniske. Analplugger kan komme med kuler og vibrasjoner, de kan være oppblåsbare og de kan komme med pynt som blir en sexy overraskelse til partneren din.

Vær en god partner!

Når det kommer til sex er det viktig å lytte til partneren din, når det gjelder analsex er det ekstra viktig! Snakk sammen på forhånd og finn ut om h*n virkelig har lyst. Dette er ikke noe man skal gjennomføre for å yte en «ekstraservice» til partneren sin. Og har man hatt en vond opplevelse én gang, så er det ikke sikkert man tør å prøve igjen. Gå rolig frem, ta dere god tid og vær forsiktige. Analsex kan være en helt utrolig opplevelse, men man må lytte til signalene partneren gir!

Hygiene

Den første bekymringen som dukker opp når det blir snakk om analsex er renslighet! Og renslighet er viktig, men det er ingen stor grunn til bekymring. Dersom man er redd for at det skal ligge igjen noe smuss kan man vaske seg med en analdusj. Det er en liten pumpe som du fyller med lunkent vann som du spyler inn i baken. Dette er ikke vondt og er en enkel måte å forsikre seg på at man er ren og pen før man starter!

Renslighet er ikke bare viktig før analsex, det er vel så viktig etterpå. I rumpa finner man bakterier som ikke skal havne i vagina! Derfor er det viktig at leketøy vaskes godt med en god dildorens etter bruk! Penis skal heller ikke gå rett fra rumpa til vagina, så da kan det være lurt å bruke et kondom under analsex som man enten fjerner før man fører penis inn i vagina, eller eventuelt bytter med et nytt og rent kondom! Å gå motsatt vei, fra vagina til rumpa, er ikke farlig.

Rimming – slik gjør du det:

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli rimmet, så om dere ikke har prøvd det enda er denne dagen en god anledning til å utforske en ny form for nytelse.

God hygiene er viktig

Vask dere godt. Om dere er redd for avføring kan en analdusj være fin for å sørge for at man er helt ren nederst i tarmen. Det kan også gjennomføres i dusjen, da det kan føles tryggere for begge de første gangene.

Gå forsiktig frem

Bruk god tid og ta hensyn til hverandre. Da er sjansen større for at dere begge får en fin opplevelse.

Velg en komfortabel stilling

Om dere er i dusjen så la den som skal bli rimmet lene seg mot dusjveggen med rumpen stikkende ut mot partner. Ta godt tak i rumpeballene og hold de fra hverandre og gi den andre fult innsyn og tilgang til å tilfredsstille. Den som mottar, kan også stå på alle fire og bli rimmet bakfra eller stå over vedkommende i 69-stilling. Velg en stilling dere begge er komfortabel med slik at dere kan konsentrere dere om å nyte.

Bruk tungen

Gjør tungen myk og flat og begynn å slikke opp og ned, frem og tilbake og i sirkler. Varier og lytt til partneren hva vedkommende liker. Spiss tungen og før den forsiktig inn i analåpningen før du fortsetter å slikke igjen.

Orgasme

Det er fullt mulig å få orgasme ved anal stimulering, men ikke alle får orgasme ved analsex, så ikke bli skuffet dersom verken du eller partneren din får dette. Stimuler også andre steder på kroppen. Bruk en finger eller to inni henne samtidig eller stimuler klitoris samtidig som du rimmer henne. Om det er mannen som blir rimmet, så la han runke samtidig for å få fult utbytte og en kraftig orgasme.

Slapp av, nyt og debrief

Etter dere er ferdig så snakk om hva dere likte best, hva du vil ha mer av og hva som ikke ga deg så mye slik at det neste gang blir, om mulig, enda bedre.

 

Latextruse til rimming!

Om du syns rimming høres litt skummelt ut og redd for at det ikke skal være rent nok (selv om det holder å vaske seg) så har vi den perfekte løsningen, nemlig Latextruse.

87% av kvinner har sagt nei til oralsex/rimming selv om de ville ha det, men nå er løsningen her. Lorals er engangstruser i naturlig lateks utviklet for å gjøre oralsex og rimming til noe alle kan ha glede av. Ultratynn lateks gir en myk og tettsittende truse som lar deg nyte selv den letteste berøring. Bikini er en minimal og sexy truse som dekker det viktigste.

Sikre deg de deilige trusene her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du