– Alle vil ha erotiske påskeegg!

Påsken nærmer seg og det er på tide å gå til innkjøp av årets påskegg, og det er ingen tvil om hvilket påskeegg som er folkets favoritt!

I fjor ble påskeegget til Nytelse.no utsolgt på to timer, så i år har vi gått hardt til verks for å sette sammen våre favoritter til deilige påskeegg både til han og henne. I tillegg selger vi også fjorårets knallskusess av et påskeegg som passer perfekt til par.

– Vi ønsket å lage det mest sexy, pirrende og tilfredsstillende påskeegget hun noen gang har sett! Derfor samlet vi et team bestående av sexolog, produkttestere og produkteksperter for å skape den perfekte sammensetning av sexleketøy for de nysgjerrige som vil oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

SE ALLE VÅRE PÅSKEEGG HER!

Hun mener Nordmenn bør bruke påsken til å bli bedre kjent med sin egen kropp, og en eventuell partner. Nyte fridagene og gjøre ting som senker stressnivået, som for eksempel å få deilige orgasmer.

– I år har vi tatt hensyn til at ikke alle er i et parforhold, og har derfor laget påskeegg som passer perfekt for de som er single i tillegg. Disse påskeeggene kan jeg virkelig anbefale til deg som vil ha en frekkere vår enn før, deg som er leken, og deg som liker orgasmer, og hvem gjør ikke det, smiler Ebbestad.

En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oxtocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille.

SE ALLE VÅRE PÅSKEEGG HER!

SE ALLE VÅRE PÅSKEEGG HER!

TIL HENNE: 

Rabbitvibratoren har vært hennes favoritt i mer enn 20 år og Fane Rabbit er et perfekt eksempel på hvordan en slik vibrator skal prestere. Takket være det ergonomisk smarte designet gir Fane henne den mest målrettede og presise stimulien. Denne enkle, men effektive rabbitvibratoren har dype og rumlende vibrasjoner, noe som gjør at den stimulerer et større område og flere nerveender enn hva om er vanlig. Den er også vanntett og oppladbar!

Ute etter noe litt annerledes? Pointer vibe punktstimulator er så intens at den garantert ikke kan sammenlignes med noe hun har testet tidligere! Dette er en vibrator som er laget med kun et formål: å gi henne så presis og intens klitorisstimuli av hun vil skrike av begeistring!

Analplugg er på topplisten over sexleketøy kvinner ønsker å teste og bunny tail analplugg er et perfekt valg nå i påsken! Den er liten nok til å passe nybegynnere, men stor nok til å fylle henne opp for den ultimate opplevelsen. Dette er en plugg som er behagelig i bruk, også når hun beveger seg.

KJØP PÅSKEEGG TIL HENNE HER – NÅ 990,- (VERDI: 2151,-)

Klar for en ekstra spennende påske? Med Easytoys fjernstyrt vibrerende egg kan man ta leken til et nytt nivå! Gi fjernkontrollen til partneren og kom dere ut i skisporet eller byens gater, hvis dere er modige nok. Denne utgaven er ekstra stor, slik at egget sitter godt under bevegelse og hun får maks ut av de uvanlig heftige vibrasjonene.

En god og effektiv orgasmekrem er et must for kvinnen som ønsker å utforske hele spekteret av nytelse. Intome Citoral Gel øker blodgjennomstrømningen til klitoris og det gjør henne mer følsom, gjør at hun oppnår klimaks lettere og øker intensiteten på orgasmen!

Et godt glidemiddel er et must for en god opplevelse. Easy glide gir perfekt glid og er et mykt og fyldig glidemiddel som vil minske friksjon og øke nytelsen for alle parter. Dette glidemiddelet blir ikke klissete som mange andre, og kan brukes med latex og alle sexleketøy. Easyglide er vannbasert og parfymefritt.

KJØP PÅSKEEGG TIL HENNE HER – NÅ 990,- (VERDI: 2151,-)

TIL HAN:

Cruizr Roterende Masturbator gir deg en superrunk, med en tvist! Samtidig som hylsen runker deg, roterer den rundt! Dette er en drømmekombinasjon for mannen som vil nyte fra første sekund! Onanimaskinen har også silkemyke stimulerende nupper på innsiden, for en ekstra deilig opplevelse.

Penispumpe er den enkleste og mest effektive veien til en større ereksjon! Øk flere cm både i lengde og tykkelse, og kjenn hvordan du opplever mer nytelse under berøring.

Stimulering av prostata er en snarvei til den mest intense orgasmen en mann kan oppleve! Dynamic Duke er en prostatavibrator som passer perfekt for både nybegynnere og proffer. Designet gjør at den treffer nøyaktig der den skal, og størrelsen er liten nok til å passe nybegynnere og stor nok til å fylle han opp!

KJØP PÅSKEEGG TIL HAN HER – NÅ 990,- (VERDI: 2304,-)

En vibrerende penisring er morsom å bruke både for single og par! Tre den rundt roten av penis under onani og kjenn hvordan vibrasjonene trenger inn i kroppen og stimulerer på en måte du aldri har opplevd tidligere.

De spesielle ingrediensene til Boners Erection Cream hjelper til med å opprettholde ereksjonen din. Ved å massere penis regelmessig med kremen, blir hudvevet mykere og blodstrømmen inne i penis stimuleres. Det vil ta kortere tid før penisen din blir hard og ereksjonen din vil vare lenger.

Et godt glidemiddel et et must for en god opplevelse.
Easy glide gir glid og er et mykt og fyldig glidemiddel som vil minske friksjon og øke nytelsen for alle parter. Dette glidemiddelet blir ikke klissete som mange andre, og kan brukes med latex og alle sexleketøy. Algaglide er vannbasert og parfymefritt.

KJØP PÅSKEEGG TIL HAN HER – NÅ 990,- (VERDI: 2304,-)

TIL PAR:

Opplev en påske i erotikkens tegn med et påskeegg fullstappet av sexleketøy! Innholdet er nøye valgt ut og har som mål å øke lysten, gi dere nye opplevelser og nyte intense erotiske øyeblikk sammen!

Gullegget er en flott gave til par og er fullpakket med spennende og sexy leker, og tilbehør til ham, henne og par. I dette egget finner du leketøy som vil vekke kåtheten, bygge forventning og stimulere dere til et spennende og herlig klimaks.

KJØP GULLEGGET TIL PAR HER – NÅ 669,-

Loveboxxx - Påskeegg

«Førsteinntrykk: Ekstremt mye spennende leketøy for pengene! Det er noe for enhver smak, produkter jeg ikke har sett tidligere og jeg og typen kunne dele nye erfaringer. Skikkelig spennende, enkelt og greit».
– Maja

Med alt dette kan du eksperimentere til det fulle og holde det spennende på soverommet. Kom nærmere hverandre og overrask partneren din med dette unike påskeegget.

KJØP GULLEGGET TIL PAR HER – NÅ 669,-

SE ALLE VÅRE PÅSKEEGG HER!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og