Hvordan bruke dildo med sugekopp?

Dildo med sugekopp gjør sexen ekstra spennende enten du er singel eller i forhold.

Sugekoppen er nærmest blitt standard på de fleste dildoer, den sørger for at dildoen sitter godt på alle glatte overflater. Fest dildoen på veggen og kjør doggystyle, eller sett den på en stol og ri den hardt. Sugekoppen gjør det også mulig å feste dildoen i de fleste strap-on-belter.

 

Trekant

For veldig mange er trekant en spennende fantasi, men ikke alle ønsker å innlemme en tredje person inn i forholdet. Da er en dildo med sugekopp helt perfekt. Fest den i dusjveggen å bli tatt bakfra, mens man gir oralsex, eller på gulvet slik at man kan ri den samtidig.

Analsex med dildo

Alle dildoer med sugekopp eller annen bred base kan fint brukes til analsex. Unngå bruk av dildoer uten base til dette, da det ikke vil være noe som hindrer at dildoen glir helt inn i deg. Analsex er en skjult glede mange ikke har utforsket enda, men de siste årene har flere og flere fått øynene opp for denne typen nytelse. Analsex er like populært hos menn som hos kvinner!

Vi anbefaler en litt mindre og tynnere dildo til analsex hvis du ikke har mye erfaring, f.eks. Basix Dildo 6″ (15 cm). Se etter en dildo med bred base, gjerne de modellene som har sugekopp eller realistiske testikler. Det sikrer trygg bruk.

 

Hvilket materiale skal jeg velge?

De aller fleste dildoer som selges i dag er laget i myk TPR/TPE eller PVC-gummi. Dette er porøse materialer som krever noe vedlikehold etter bruk, men som gir den mest realistiske opplevelsen. En god dildo i medisinsk silikon er et supertrygt valg for deg som ønsker realisme og enkelt vedlikehold.

 

Fin dildo med sugekopp her!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og