Freaky Friday – Sex i sexy undertøy

Sexy undertøy er den perfekte starten på en erotisk kveld. Enten du skal ut på byen og vil føle deg ekstra sexy, eller om du skal kose deg med din kjære, gir et nytt undertøysett boosten du trenger. I kveld skal du overraske med sexy undertøy, dempet belysning og god atmosfære med musikk dere begge liker. Kle deg opp i sexy undetøy og be partneren legge seg på magen, naken på sengen før du kommer inn i rommet. Massèr hele kroppen til partneren med god massasjeolje. Bruk god tid på hver kroppsdel, men gi ekstra mye oppmerksomhet til innsiden av lårene og rumpeballene.

Deretter ber du partneren snu seg rundt for å se deg før du fortsetter på fremsiden av kroppen mens du lar partneren nyte synet av deg. Vær stolt og selvsikker i din egen kropp og husk at partneren din elsker deg og det du gjør nå.

Når det kommer til hvilket undertøy du skal velge kommer det litt ann på hvilken stemning du vil ha. Her har du noen forslag:

TIL HENNE:

Romantisk:

Sensuell:

Sexy:

Frekk:

Lekker:

Dominant:

Lakk og lær:

Kostyme:

TIL HAN:

Romantisk:

Sexy:

Frekk:

Dominant:

Lakk og lær:

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og