Freaky Friday – Pegging

Ukens Freaky Friday er Pegging, altså å bli tatt bakfra med Strap-on. Men hvordan gjør man det og ikke minst, hvordan får man med parnter på det?

Dette må du vite om Pegging:

Sexolog og pressetalskvinne i Nytelse.noMaria Ebbestad, forteller at Pegging er den nye trenden for par som ønsker å utforske andre måter å nyte på:

Bakfra med strap-on

«Pegging er når kvinnen tar mannen bakfra med en strap-on. Dette er en voksende trend blant det norske folk som har blitt mer lekne med årene. Pegging stimulerer p-punktet som ligger i endetarmen hos menn, på fremsiden mot penis. Det kan føre til prostataorgasmer, som for mange er både sterkere og varer lenger. Hva slags type stimulering som foretrekkes varierer fra mann til mann. Noen liker følelsen av en finger eller dildo ut og inn. Andre liker press, trykk eller sirkelbevegelser direkte mot prostata».

Snakk sammen

Den største utfordringen med Pegging er ofte å fortelle partneren at det er noe man ønsker å utforske. Generelt er folk usikre i forhold til å snakke med partner om sex, men Ebbestad følger opp med gode kommunikasjonstips du kan ta med deg på veien for å presentere ønsket ditt for partneren:

«Mange er nysgjerrig og ønsker å prøve noe nytt i parforholdet. Har du lyst til å prøve pegging, men usikker på hvordan du skal gå frem mot din partner? Sett av litt tid når dere begge er uthvilt og i godt humør. Vær åpen om at du har lyst til å prøve noe nytt, fortell om fordelene, foreslå å starte med en finger eller en liten analplugg hvis du møter skepsis, godta om partneren trenger litt tid. Det viktigste er at dere har god kommunikasjon, og hvem vet, kanskje dette er noe din partner også har hatt lyst til, da er det jo bare slå seg løs og utforske nye sider av deres nytelse».

Husk riktig utstyr

Når man har blitt enige om å utforske pegging, så gjelder det å ha utstyret på plass! Et godt strap-on belte som gjør seansen ukomplisert og behagelig, en dildo i passe størrelse og et godt glidemiddel til analsex!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette