Freaky Friday – Gå truseløs!

Visste du at det er bra for deg å gå truseløs? I dag er dagen du bør teste det!

– Det å gå truseløs er faktisk veldig befriende og ikke minst godt for miljøet i underlivet ditt, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Tette, syntetiske truser kan skape ubalenase i den naturlige bakteriefloraen vi har i underlivet, det er derfor ikke så dumt å ta en trusefri dag.

– Jeg anbefaler alltid folk å sove naken. Da får du god lufting i underlivet. Dessuten er det deiligere å ligge inntil partner når begge er nakne. Om du ikke vil gå truseløs på dagtid bør du tenke på hvilke materiale trusene er laget av, sier Ebbestad, som tipser om at tynn ull, silke eller bomull er det beste å bruke og at du heller kan dra frem sexy blonder, lakk og lær med spesielle anledinger.

Det er ikke bare underlivet som blir glad av en truseløs dag eller flere, det gjør nemlig at man føler seg ekstra sexy og fri.

– Det å gå tuseløs er befriende, og det er jo ikke noen som trenger å vite om det. Men om du vil forteller det til partner, er det jo spennende å ha en sexy hemmelighet dere imellom, smiler Ebbestad.

Det er uvisst hvor lenge truseløsdagen har vært feiret, men det sies at den har vært markert siden midten av 80-tallet. Selve trusen kom til verden helt tilbake på 1200-tallet, men ble ikke populært før på 1800-tallet. Siden den gang har utviklingen vært enorm og nå finnes undertøy i alle slags forme, fasonger og stoffer.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.