Bli med Benita på erotisk messe!

 

3. oktober reiser Benita til Tyskland for å delta på europas beste erotiske messe, Erofame! 
Det er ikke tvil om at det blir en opplevelse hun aldri vil glemme og hun gleder seg allerede til å utforske nye produkter, møte frisinnede mennesker og sist men ikke minst: oppdatere alle våre følgere på snapchat under hele messen! 

«Jeg gleder meg veldig til å se hva som egentlig foregår på en slik messe, og om det er mange gærne mennesker der. Jeg gleder meg rett og slett til hele opplevelsen med å være med på noe sånt.
Håper jeg får se masse spennende produkter og at menneskene der nede er veldig imøtekommende og viser meg noe kult, gjerne teste ut pisker eller sexhusker. Jeg håper på å se mye morsomt som jeg kan vise til alle følgerne våre på Snapchat!» 

 

Dette er en erotisk messe hvor innkjøpere kommer for å se det siste innen sexleketøy og erotikk, og det er ikke tvil om at vi sender riktig person nedover for å dekke arrangementet! Benita en ei rå jente som ikke er redd for å by på seg selv, og som virkelig
tar oppgaven på alvor!
«Det er kjempe morsomt å kunne få lov til å vise og ikke minst informere følgerne våre om sex og erotikk via Snapchat. Det er så utrolig mye spennende innenfor sex, og det er super kult å få vise følgerne alt som finnes innenfor dette. Man kan dessuten kommunisere med kundene på en helt annen måte, og de kan spørre oss direkte om det er noe de lurer på, eller gjerne vil dele med oss!» 

 

Alt du må gjøre nå er å følge oss på snapchat, Instagram og Facebook, slik at du ikke går glipp av Benitas vanvittige reise! 

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.