Freaky Friday: Egg-orgasme!

I dag er det den internasjonale eggdagen, og for oss er det bare ett egg som gjelder, og det VIBRERER!

Vibrerende egg er som en liten hemmelighet du bare må dele – eller holde helt for deg selv. Oppdag en verden av nytelse med våre oppladbare, trådløse vibrerende egg som garanterer en intens opplevelse, enten du er alene eller med en partner. De er diskrete, men kraftige, og perfekt til å gjøre hverdagen litt mer spennende.

Ta kontrollen selv, eller la partneren styre fjernkontrollen – og nytelsen. Kanskje dere vil ta spenningen med dere ut av soverommet? Tenk deg å ha deres lille hemmelighet mens dere er på kino, på en koselig middag, eller kanskje på en tur i parken.

Våre vibrerende egg kommer i forskjellige størrelser og materialer, med kraftige motorer og flere hastighetsinnstillinger som enkelt kan tilpasses dine behov. Nyt uavbrutte vibrasjoner styrt rett fra den trådløse fjernkontrollen.

Enten du vil leve ut egne fantasier eller dele opplevelsen med noen du er glad i, vil våre vibrerende egg gi deg den ultimate nytelsen. Utforsk vårt utvalg og finn din favoritt i dag!

Sexologens tre favorittegg:

Aria

Aria er et kraftig, vibrerende egg med mulighet for appkontroll. Det vibrerende egget er perfekt for stimulering av G-punktet og kan øke seksuell nytelse generelt. La partneren din kontrollere leken fra hvor som helst i verden med EasyConnect-appen og opplev en spennende kveld sammen.

Regelmessig bruk av et vibrerende egg kan potensielt bidra til å styrke bekkenbunnsmuskulaturen, som igjen gir sterkere orgasmer!

KJØP ARIA HER!

 

Jive 2

Jive 2 er et kraftigere egg enn forgjengeren – med dobbelt så lang batteritid. Det ultimate innen diskré nytelse! Jive 2 fra We-Vibe er et vibrerende egg som er komfortabelt i bruk og nesten helt lydløst. Fjernstyr alle funksjonene selv via We-Connect appen på telefonen, eller inviter en partner til spennende lek sammen eller over internett. Nyt de kraftige vibrasjonene på soverommet eller ta Jive 2 med deg på byen for ekstra pirrende opplevelser.

KJØP JIVE 2 HER!

 

 

Lush 3

Dette egget er godt kjent for deg som stadig titter innom pornosider. Lush 3 er 4 ganger kraftigere enn de fleste vibrerende egg, trusevibratorer og vibratorer med fjernkontroll. Styr vibrasjonene med stemmen, musikken på telefonen din eller ved å lage dine egne rytmer! Du kan til og med invitere andre til å styre Lush 3 for deg over internett med Lovense Remote appen. Lush 3 har fått en enda bedre antenne, kraftigere vibrasjoner og enklere kontroller!

KJØP LUSH 3 HER!

 

 

Slik fikk de mer sexlyst!

De gode tilbakemeldingene strømmer inn fra fornøyde par som har testet årets julekalender fra Nytelse.no. – Bedre sexliv og kåtere enn noen gang, sier de.

Freaky Friday – Feire Kink-dagen!

Nordmenn har blitt frekkere, vi kjøper nemlig sexleketøy som aldri før. Hos Nytelse.no har salget av BDSM-produkter økt med 150%. Nå feirer de KINKDAY med