Freaky Friday – Prøv vibrerende truse

Om du ikke har prøvd det enda, er det på tide, for en vibrerende truse vil sette fyr på sexlivet!

7 gode grunner

Vibrerende truser tar av i Norge, og sexlysten øker i takt med salget. Dette er et leketøy som kombinerer teknologi og intimitet for å gi deg nye måter å oppleve nytelse på. Her har du 7 gode grunner for hvorfor du bør teste en vibrerende truse:

1. Økt intimitet i forholdet

  • En vibrerende truse kan tilføre en morsom og spennende dynamikk til parforholdet. Det kan være en måte å holde flammen levende, spesielt i lengre forhold der rutine kan ha blitt en del av hverdagen. Med fjernkontrollfunksjoner kan partnere involvere seg i hverandres nytelse, uansett hvor de er.

2. Diskré nytelse

  • De fleste vibrerende truser er designet for å være svært diskrete og kan brukes under klær i offentligheten uten at noen vet det. Dette gir en spennende følelse av hemmelighet og kan øke den seksuelle spenningen mellom partnere.

3. Stressavlastning

  • Vibrerende truser kan hjelpe med å lindre stress ved å stimulere kroppens naturlige frigjøring av endorfiner og andre gode hormoner. Det kan være en enkel måte å koble av etter en lang dag.

4. Utforsk egne grenser

  • Vibrerende truser gir en unik mulighet til å utforske egen kropp og seksualitet på nye måter. Du kan oppdage hvilke typer stimulering som gir deg mest glede, og det kan hjelpe deg å lære mer om dine egne preferanser.

5. Fleksibel bruk

  • Mange vibrerende truser kommer med fjernkontroller eller apper som lar deg justere intensiteten på vibrasjonene, slik at du kan tilpasse opplevelsen til ditt eget komfortnivå. Dette gjør dem svært allsidige, enten du ønsker en mild eller intens opplevelse.

6. Bedre selvfølelse

  • Å utforske og ta eierskap over egen seksualitet kan gi bedre selvfølelse og kroppsbevissthet. Det å vite hva du liker, og å tørre å eksperimentere med nye former for stimulering, kan gi økt selvtillit, både seksuelt og generelt.

7. Innovasjon og teknologi

  • Teknologi har kommet langt innenfor intime produkter, og vibrerende truser er et spennende eksempel på hvordan moderne teknologi kan forbedre seksuelle opplevelser. Med apper som kobler til trusen, kan du utforske en rekke forskjellige innstillinger og mønstre som gir variasjon og kontroll.

En vibrerende truse kan tilby en spennende og ny dimensjon til seksuallivet, både for enkeltpersoner og par. Om du er nysgjerrig på nye former for nytelse, eller ønsker å bringe litt ekstra gnist inn i forholdet, kan dette være et produkt som er verdt å utforske.

Freaky Friday – Fisting!

Mandag 21. oktober markeres den internasjonale fistingdagen. Målet med dagen er å fjerne skam og tabu rundt denne noe kontroversielle sexakten. Men hva er det

Denne maten gir deg sexlyst

I søken på bedre sexlyst har vi tatt et dypdykk i hvilke matvarer vi kan spise for å få blodet til å pumpe litt ekstra.